Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Martin vyčíňajúci ako gynekologička Sandra: Touto krásou balamutila Čechov!

Sandra Svobodová Zobraziť galériu (2)
Sandra Svobodová (Zdroj: isifa)

BRATISLAVA - Falošná gynekologička Sandra už v Čechách doordinovala po tom, čo sa z Alexandry Svobodovej vykľul podvodník. Slovenský transsexuál je v Čechách známa firma, pôvodne Martin Sloboda bol preoperovaný v Nemecku na ženu.

Predtým ako bol gynekológ sa už vydával za sudkyňu aj predsedníčku vnútroštátnej a medzinárodnej arbitráže, to všetko ešte pred rokom 2006. Za tieto podvody si už svoj trest odsedel.

Sandra, vlastným menom Martin Sloboda, pochádzajúci z Prievidze tento krát zatúžil po vlastnej ordinácii a lekárskej praxi. Ťažko povedať, čo ho k tomu inšpirovalo, vieme iba, že sa narodil ako žena, aj keď v mužskom tele a preto nečudo, že ženám rozumie. Ako sám uvádzal, odborníkom je v gynekológii a pôrodníctve a dokáže pomôcť aj pri poruchách plodnosti. Tento samozvaný lekár začal ordinovať v jednom z panelákov v malom juhočeskom meste 10. januára . Potrebné doklady nemal vybavené na seba, ale na organizáciu, ktorú údajne zastupoval.

Alexandra Svobodová/Martin Sloboda
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: isifa)


„Neoprávnene vydávala recepty a žiadanky na lieky. Má bohatú trestnú minulosť,“
informoval Jiří Matzner, hovorca miestnej polície. Tento krát by Martin aj Sandra šli do basy za poškodzovanie cudzích práv a nedovolenej výroby a držby omamných látok. "Ide skutočne o výnimočný prípad, ktorý potvrdzuje, že ľudská vynaliezavosť nepozná medze," dodal Matzner.

Za falošné recepty na rôzne opiáty môže dostať 5 rokov za mrežami. Z pacientok sa žiadna nesťažovala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu