Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Pastor sexperimentuje: S manželkou si ustlal na streche kostola!

Lisa a Ed preležali v posteli celý deň Zobraziť galériu (2)
Lisa a Ed preležali v posteli celý deň (Zdroj: edyoungonline.com)

GRAPEVINE - Ed Young je síce pastor, bigotnosť ale k jeho vlastnostiam rozhodne nepatrí. Dokazuje to tým, že sa o svoj sexuálny život delí so zvyškom sveta. Najnovšie si spolu so svojou ženou Lisou ustlali na streche kostola a sexuálnym experimentom chceli upozorniť na cirkvou tabuizované témy.

Prostredníctvom hesla "Prineste Boha naspäť do spálne" vyzývali ženatých mužov, aby boli v posteli akčnejší a obšťastňovali svoju polovičku sedem dní za sebou.

24-hodinové lebedenie na streche si ale vyžiadalo svoju daň; Ed od prudkého texaského slnka utrpel popáleniny tretieho stupňa. Viac ako o otvorenú komunikáciu na tému sex mu však zrejme ide o propagáciu knihy pod názvom "Sexperiment: Sedem dní intímností s vašou ženou", ktorý vydal len nedávno.

Reakcie na Youngov počin na seba nenechali dlho čakať. S radov cirkevných hodnostárov sa už ozvali kritické hlasy, ktorí mu vyčítajú prílišné zameranie na sex. Ed si však svojím otvoreným prístupom získal aj množstvo priaznivcov; na sociálnych sieťach Facebook a Twitter má už tisíce fanúšikov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu