Piatok31. máj 2024, meniny má Petrana, Petronela, Nela, zajtra Žaneta

Zvrátený vplyv matky: Modelka (16) sa nevie dočkať, kedy ukáže holé prsia!

Annette je pre Paige idolom
Annette je pre Paige idolom (Zdroj: Claire Stephens)

WORCESTER - Britka Annette Edwardsová (60), ktorá sa živila ako erotická modelka, sa rozhodla odovzdať svoje umenie dcére Paige (16). Pekná štíhla blondínka doteraz zarobila už 2400 eur, a to sa ešte nezačala ani vyzliekať.

"Mama je moja inšpirácia, vždy som chcela byť modelka, páči sa mi, keď ma okukujú a pózovanie pred objektívom si užívam. Až budem mať 18, hneď začnem fotiť hore bez, za to sú dobré peniaze," hovorí Paige, ktorá vraj po tejto kariére túži už od desiatich rokov.

Prvýkrát Paige pózovala v štrnástich, vtedy samozrejme oblečená, aj keď vo veľmi krátkych šatách. Matka ju preto teraz zasväcuje do toho, ako správne pózovať pre vyzývavé fotografie a všetko jej sama starostlivo predvádza.

"Vôbec na to nie je mladá, ako ma mnohí kritizujú. Stále ju na fotení sprevádzam a tak jej žiadne nebezpečenstvo nehrozí," podotýka Annette.

Ona sama prvýkrát stála pred fotoaparátom v šestnástich rokoch, za značnej podpory svojej babičky. "Erotický modeling je fantastická kariéra. Keď si zložíte vršok plaviek na pláži, nikto sa tomu nečuduje."

Extravagantná šesťdesiatnička je matkou desiatich detí a babičkou deviatich vnúčat. V Británii sa preslávila svojimi úletmi.

Paige sa na videu z Youtube pokúša aj spievať

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu