Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Deti vás naučia ako otočiť, oblízať a omliekovať

Oreo Zobraziť galériu (2)
Oreo (Zdroj: PR)

Najpredávanejšia sušienka na svete s názvom Oreo sa objavila už aj na Slovensku. Originálny rituál „Otoč oblíž, omliekuj“ sa teraz šíri medzi rodičmi i deťmi po celom Slovensku. O tom, že táto sušienka chutí najlepšie s pohárom mlieka vedia už vo viac ako sto krajinách na celom svete. Sušienka OREO je originálnym čiernobielym spojením chrumkavých koliesok s veľkým obsahom kakaa a jemnej bielej náplne s vanilkovou príchuťou.

Tráviť viac času so svojim deťmi nikdy nebolo jednoduchšie. Stačí sa nachvíľu zastaviť a vychutnať si toto čiernobiele spojenie. Všetko to začína, keď si s deťmi  ukážete, ako treba Oreo hneď ako ho chytíte do rúk otočiť. Dve čokoládové kolieska od seba oddelíte jednoduchým otočením do opačných strán. Hneď ako ich od seba oddelíte, je potrebné oblízať  lahodnú bielu náplň. Nakoniec treba kakaové kolieska poriadne omliekovať - vykúpať v pohári s mliekom. A čo nasleduje ďalej? Tento rituál si netreba nechať iba pre seba. Hravo ho spolu naučíte otecka a ďalších príbuzných.

Vo svete je OREO známe neuveriteľných sto rokov. Podporujú ho OREO fun kluby, ktoré vytvorili nespočetné množstvo rôznych receptov. Obrovskú podporu má sušienka OREO aj na známom Facebooku, kde má viac ako 23 miliónov fanúšikov. Na celom svete sa za rok zje viac než 25 miliárd sušienok.
 

Spoznajte OREO dokonale a spravte si krátky kvíz:

Čo má spoločné sušienka OREO s potápajúcim sa Titanikom a objavením Južného pólu?
Všetko sa udialo v rovnakom roku, 1912.

Akú dĺžku by ste získali, ak by ste naskladali všetky keksíky, ktoré sa od roku 1912 vyrobili?
S touto dĺžkou sa môžete dostať päťkrát na mesiac a späť.

V roku 2006 sa Oreo stalo najpredávanejšou sušienkou v Číne. Ako sa to podarilo?
Po celej krajine ho rozvážali študenti na bicykloch. Boli tak doručené ku viac ako 300 000 zákazníkom.

Kde je možné nájsť Oreo ulicu?
V New Yorku si stačí vziať taxi z deviatej Avenue medzi ulicami 15 a 16. Nájdete na nej Chelsea Marketing Building spolu s originálnou továrňou Nabisco, kde sa vyrábali prvé sušienky Oreo.


Koľko OREO sušienok sa vyrobí za rok?
Oreo sušienky sú najlepšie predávanou sušienkou 21. Storočia. Za rok sa ich vyrobí približne 25 miliárd kusov (to je približne 70 miliónov za deň alebo 800 za sekundu).
Uprednostňujú ľudia otáčanie koliesok alebo ich ťahanie od seba?
Jeden z prieskumov zistil, že až 50% ľudí, ktorí jedia sušienky Oreo si od seba kakaové kolieska oddeľujú ťahaním. Otočením ich oddeľujú najmä ženy.
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu