Pondelok3. jún 2024, meniny má Karolína, Kevin, zajtra Lenka

Z Laury sa stala Barbie: Mám veľké prsia, dlhé nohy a ploché brucho!

Blondínka rada priťahuje pozornosť Zobraziť galériu (2)
Blondínka rada priťahuje pozornosť

LONDÝN - Laura Vinicombeová miluje bábiky Barbie už od detstva. Je nimi posadnutá natoľko, že chce vyzerať presne ako ony. Súdiac podľa komplimentov od neznámych ľudí, ktorých stretáva na ulici, sa jej to aj darí.

"Barbie zbožňujem odjakživa, nemá proste chybu. Veľmi mi lichotí, keď ma k nej prirovnávajú," povedala dvadsaťjedenročná blondínka, ktorej koníčkom je nakupovanie. V istom londýnskom obchode predávajúcom bábiky od Mattela dokáže stráviť hodiny. "Ľudia si ma radi fotia, niekedy sa ani neopýtajú. Asi si myslia, že som nejaká celebrita."

Keď Barbie slávila 50 rokov odvtedy, čo sa prvýkrát objavila na pultoch predajní, Laura bola jednou z prvých, ktorá si kúpila špeciálnu edíciu navrhnutú pre túto príležitosť. Šaty si dáva vyrobiť na mieru, aby sa čo najviac podobali tým, ktoré nosí jej obľúbenkyňa.

Kráska tiež tvrdí, že má rovnakú postavu ako Barbie. "Meriam 162 centimetrov, mám ploché brucho, dlhé nohy a som pekne opálená. Moje prsia sú vďaka plastickej operácii tiež veľké. Myslím, že k dokonalosti mi už nič nechýba," tvrdí Laura.

Vadí jej však, že ľudia si o nej častokrát myslia, že je hlúpa. "Nie je to pravda. Len preto, že mám blond vlasy, ešte nemusím mať v hlave piliny. Strednú školu som naopak skončila s vyznamenaním," obraňuje sa. Mladá Londýnčanka sa nad kritikou snaží povzniesť a nevšímať si ju, hoci je to niekedy ťažké.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu