Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Poker a veľké peniaze: máte šancu vyhrať?

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Spoločnosť, zábava, zlepšovanie zručností alebo peniaze. Vedeli ste, že dôvody, pre ktoré ste sa rozhodli hrať poker ukážu, koľko peňazí by ste do hry mali investovať?

1. Spoločnosť

Hranie kariet s priateľmi je zábavná činnosť a často príjemná alternatíva k hlučnej zábave v pube. Dnes sú obľúbené virtuálne  online herne , kde môže hráč stretnúť zaujímavú „spoločnosť“ aj napriek tomu, že sedí doma sám.

Ak patríte do tejto kategórie a chcete si hraním pokeru rozšíriť okruh priateľov, mali by ste hrať s nižšími stávkami, prípadne turnaje zadarmo, freerolly  bez vstupného poplatku.

2. Zábava

Poker spĺňa rovnako ako šport všetky atribúty zábavnej aktivity – je vysoko súťaživý, vyžaduje skúsenosti a aj trochu šťastia.

Ak hráte preto, aby ste zažili vzrušenie z hry a porovnať svoje schopnosti s inými, vyberajte si turnaje  so skúsenejšími hráčmi a s vyššími poplatkami. No buďte pri tom opatrní a neuzatvárajte  príliš vysoké stávky – mohlo by to znamenať koniec zábavy.

3. Zlepšovanie zručností alebo vzdelávanie

Poker zdokonaľuje logické a strategické myslenie. Dokonca sa dajú pri tejto hre ľahko získať aj nové poznatky a zručnosti, ktoré možno využiť v každodennom živote i v práci. Napríklad schopnosť čítať z tváre protihráča zlepšuje schopnosť odhadnúť ľudí a ich zámery.

Ak hráte preto, aby ste si svoje schopnosti vycibrili, potom hrajte bez limitu, avšak zodpovedne.

4. Peniaze

Pre  peniaze robia ľudia rôzne veci, niektorí skúšajú prísť k bohatstvu práve pokerom alebo inými kartovými hrami. Áno, poker z vás môže urobiť bohatého človeka. Niektorí hráči ho hrajú profesionálne, ale  takých prípadov nie je až tak veľa.

Ak hráte pre peniaze, nezabúdajte na princípy zodpovedného hrania  a snažte sa hrať pre zábavu sprevádzanú  finančným prilepšením.

„V našom eCasine   máme cele spektrum hráčov s rôznymi pohnútkami. Všetci sa však schádzajú a zvádzajú medzi sebou pokerové bitky v našich každodenných freerollových  turnajoch  o bonusy do herne. Dá sa povedať, že ich hlavnou motiváciou je  zábava a pocit víťazstva nad protihráčmi“ hovorí Rastislav Čépe, hovorca národnej lotériovej spoločnosti TIPOS.“ Pri tom však, samozrejme, máme aj  veľkých hráčov, ktorí u nás vedia vyhrať slušné peniaze.“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu