Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Babka si 22 rokov nestrihá nechty, majú takmer šesť metrov!

Ison strávi v salóne krásy osem hodín týždenne Zobraziť galériu (2)
Ison strávi v salóne krásy osem hodín týždenne

ATLANTA - Jazz Ison Sinkfieldová (48) už ako mladá bažila po sláve a uznaní. Pred 22 rokmi si preto prestala strihať nechty. Tie teraz dokopy merajú úctyhodných 5,8 metra!

Za starostlivosť o nechty, z ktorých najdlhší meria 61 centimetrov, nechá každý týždeň v salóne krásy v prepočte 176 eur. Podľa vlastných slov ju dlhokánske pazúre takmer v ničom neobmedzujú; problém má len s viazaním šnúrok na topánkach či odkladaním šperkov zo svojich rúk.

Ison, ktorá je vo svojom pomerne mladom veku už babičkou, dúfala, že si ju jedného dňa pozve do svojej šou aj slávna Oprah Winfrey. To sa jej však už zrejme nikdy nesplní, keďže program pred pár mesiacmi prestali vysielať.

Jej túžba po sláve sa ale aspoň čiastočne naplnila, a to v podobe televíznej šou My Strange Addiction (v preklade Moja podivná závislosť), v ktorom účinkuje. Program má žene i ďalším súťažiacim pomôcť, aby prekonali svoje závislosti. Ison sa svojich nechtov ale vzdať odmietla.

"Milujem svoje nechty, sú mojou súčasťou. Neostrihala by som si ich ani vtedy, keby mi lekár povedal, že škodia môjmu zdraviu," povedala. Ison tak aj naďalej sníva, že raz stretne Oprah a vyrozpráva jej svoj životný príbeh.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu