Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Prežite svoju bezbolestnú smrť v Laser Arene!

Laser Arena Zobraziť galériu (7)
Laser Arena

BRATISLAVA - „Akcia, stratégia, zábava.“ To sú tri heslá novej adrenalínovej hry, ktorá spestrí nudné letné dni, večery či noci všetkým „bojuchtivým“. Otvorenie herných priestorov bude kultúrnou a spoločenskou udalosťou, na ktorej nesmiete chýbať!

V piatok, 15. júla, sa to začne – Prešovská 45 sa otrasie v základoch. Otvorenie hracieho poľa spríjemní koncert kapely Medial Banana, ktorá svojimi reggae rytmami prinesie medzi bojujúce tábory dočasný mier a pohodu. To však potrvá len dovtedy, kým sa akční hrdinovia z KLUBU, v ktorom sa koncert bude konať, nepresunú do ARÉNY a nezačne boj na život a na smrť. Bola by škoda si to nevyskúšať, najmä ak si v deň otvorenia môžete LASER GAME zahrať úplne zadarmo!

O čo vlastne ide? V tejto hre ide „o život“! Súboj jednotlivcov či tímov prebieha v špeciálnom bludisku upravenom v štýle vesmírnej lode, kde na bojovníkov čakajú rôzne prekážky a najmä neopakovateľná temná atmosféra, umocnená UV výzdobou, fosforeskujúcou v tme a hudbou, ktorá len podčiarkne strach o holý život. Tu sa môže každý spoliehať len na svoj postreh a na svoju laserovú zbraň.

„Výhodou tejto hry je oproti klasickému paintballu totálna bezbolestnosť,“ zdôrazňuje majiteľ LASER ARENY Marcel Stribrnský. Laserovú zbraň musíte namieriť na súpera a trafiť strelu do senzorov, ktoré sú umiestnené na veste protivníka. Žiadne prezliekanie, žiadne škvrny od farby a žiadne bolestivé modriny. „Základný princíp hry je jednoduchý – „zneškodniť“ čo najviac súperov a nenechať sa trafiť. Možností, ako hru hrať, je však oveľa viac,“ dodáva spolumajiteľ Patrik Mackrle.

LASER ARENA však bude miestom, kde to „žije“ aj naďalej. Návštevníci ARÉNY aj KLUBU sa môžu tešiť na koncerty, premietania športových prenosov a filmov, alebo vernisáže. Najmä však na nikdy neutíchajúci boj, pri ktorom si každý môže na „vlastných senzoroch“ vyskúšať, aké to je, ocitnúť sa nachvíľu vo videohre.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu