Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Žena má najväčšie prirodzené prsia, vážia 50 kíl!

Norma Stitz Zobraziť galériu (4)
Norma Stitz (Zdroj: The Sun)

LONDÝN/BRATISLAVA - Annie Hawkins-Turneová, známejšia pod pseudonymom Norma Stitz, je majiteľkou najväčšieho poprsia na svete. Jej prednosti dokopy vážia neuveriteľných 50 kíl a stále rastú. O neľahkom živote s nimi porozprávala v americkom programe This Morning today.

Annie z Atlanty v štáte Georgia bola ako iné deti až do chvíle, kedy jej v deviatich rokoch začali pučať prsia. Odvtedy bola stredobodom pozornosti a terčom útokov svojich spolužiakov. Nerada spomína na časy, kedy si ju doberali a hovorili jej, že je tučná. Veľké poprsie bolo pre ňu samotnú prekvapením, keďže jej matka aj sestra majú normálnu veľkosť.

Spolu s Annie rástlo aj jej poprsie a detská krutosť sa zmenila na štiplavé poznámky dospelých, ktoré sa snažila obrátiť na žart. Ani príchod na univerzitu jej život neuľahčil. Podľa nej, ak by si aj našla nejakého priateľa, bála by sa pred ním vyzliecť.

Milovať seba a svoje telo sa naučila až po stretnutí svojho muža Alana. Manželstvo im vydržalo 13 rokov, pokým Alan pred šiestimi rokmi nezomrel. Bol to vlastne jeho nápad poslať zopár odvážnych fotografií do magazínu, a tak sa zrodila Norma Stitz.

Žena si v súčasnosti zarába ako topless na erotických webových stránkach, ale tvrdí, že neponúka žiadny sex. Ľudom síce plní ich sexuálne fantázie, ale o reálne stretnutie rozhodne záujem nemá. Za svoju prácu dostala aj ocenenie AVN - "Oscar pre dospelých" a podľa nej by bol na ňu Alan pyšný.

Annie odmieta operácie na zmenšie poprsia a vraví, že nikdy s nimi nemala žiadne zdravotné problémy. Jej chrbát je silný a znesie veľa. Postupom času sa s obrovskými prednosťami naučila žiť a považuje ich za úžasné. Napriek tomu sa každý deň stretáva s hlúpymi komentármi a zízaním, ktoré zle vplývajú najmä na jej dve deti.

Najväčšie prsia na svete

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu