Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Dcére (7) dala na narodeniny poukaz na zväčšenie pŕs!

Poppy pózuje s poukazom na zväčšenie pŕs Zobraziť galériu (2)
Poppy pózuje s poukazom na zväčšenie pŕs

CAMBRIDGE - Plastiková maniačka Sarah Burgeová sa minulý rok v rodnej krajine"preslávila" tým, že svoju vtedy šesťročnú dcéru učila tancovať okolo tyče. Teraz sa v centre pozornosti médií ocitla zas - bohužiaľ z tých najhorších dôvodov.

Sarah kvôli jej závislosti na plastických operáciach prezývajú "Ľudská Barbie". Na skrášľujúce zákroky minula už pol milióna libier (560-tisíc eur) a podľa všetkého chce túto "záľubu" preniesť aj na svoju dcéru Poppy.

Na siedme narodeniny jej totiž okrem iných vecí darovala poukážku na zväčšenie pŕs v hodnote 6000 libier (6720 eur), ktorú bude môcť podstúpiť akonáhle dovŕši šestnásť rokov. Dievča sa vraj netradičnému darčeku veľmi potešilo. "Poppy ma už dlho prosila o niečo podobné, tak som jej želanie splnila. Ak jej narastú prirodzene veľké prsia, môže si dať spraviť niečo iné," povedala Sarah.

Oslava narodenín bola vskutku veľkolepá. Dcére okrem poukazu zabezpečila manikúru, pedikúru, pilo sa falošné šampanské a malí hostia si pochutnávali na koláči za 250 libier (280 eur).

"Chcela som nový počítač, dovolenku a poukážku na operáciu. Dostala som všetko, všetky kamarátky mi závideli. Už sa nemôžem dočkať, kým budem ako mama s jej veľkými prsiami. Sú krásne," povedala Poppy. Sarah si to ale môže dovoliť; je zakladateľkou úspešnej firmy a okrem toho organizuje swingers párty a píše erotické novely.

Čo si o jej nezvyčajnej výchove myslia iní ľudia, ju vôbec netrápi. "Niektorí ma považujú za zlú matku, a to ma vždy rozčúli. Dnešné dievčatá už jednoducho nezaujíma Snehulienka alebo Popoluška. Chcú byť ako Lady Gaga a ja len svojej dcére pomáham plniť jej sny," dodala. Hádam ju neprekvapí, keď jedného dňa na jej dvere zaklopú sociálni pracovníci.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu