Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Nový level v cybersexe: Nechutné francuzáky so škatuľou!

Prístroj má simulovať bozk
Prístroj má simulovať bozk

TOKIO/BRATISLAVA - Prístroj vyzerá ako obyčajná krabica s rotujúcou slamkou pripojená k počítaču, no jeho účel je oveľa bizarnejší. Japonskí študenti vytvorili malé zariadenie, ktoré používa motor s cieľom simulovať pocit bozku cez internet. Pohľad na neho je však dosť nechutný!

Prístroj reaguje priamo na jazyk osoby. Na jednom konci človek otáča "slamku" v jednom smere a "slamka" na druhom konci sa bude točiť presne rovnako. Výsledkom je silná hmatová odozva, či už pre poskytnutie alebo prijatie bozku.

Videodemonštrácia dokazuje, že zariadenie vyzerá oveľa účinnejšie, ako nápad mobilného telefónu s vlhkou hubkou na prenos vlhkosti na pery.

Podľa tvorcov z laboratória v Kijamote má ich vynález veľký potenciál: "bozkávanie zahŕňa chuť, spôsob dýchania a vlhkosť na jazyku. Ak dokážeme toto všetko vytvoriť, bude to naozaj silné zariadenie. S možnosťou záznamenávať vzory bozkávania, môže byť liekom na samotu."

Väčšina ľudí, ktorých by pristrihli s takouto slamkou v ústach, by sa cítila megatrápne a pri pozeraní videa vyložene naskakuje husia koža, ale treba pripominenúť, že vynález pochádza z krajiny, ktorej hranice sú niekde úplne inde ako naše.



Bozk cez internet

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu