Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Plod živila hamburgermi, porodila 4,6-kilové dieťa!

Harry, Suzanne a Bic Mac
Harry, Suzanne a Bic Mac

LONDÝN/BRATISLAVA - Hrdá mamička Suzanne Franklinová (23) je alergická na väčšinu čerstvých potravín. Smrť jej hrozí z vajec, rýb, ryže, mliečnych výrobkov, aj všetkých druhov ovocia a zeleniny. Tehotenstvo preto prežila na hamburgeroch a porodila zdravého chlapčeka, ktorý však vážil 4,6 kila!

Zdravotníci ju varovali, že odozva jej tela by mohla byť počas tehotenstva ešte vážnejšia. Ak by jej museli v prípade potreby pichnúť antihistaminikum, mohlo by prísť k poškodeniu plodu. Študentka preto nemala veľmi na výber a začala živiť seba aj svoje dieťa hamburgermi z McDonaldu, na ktoré nikdy nemala alergiu. Samozrejme výlučila z nich syr aj šalát.  

"Boli to jediné, čo som mohla bezpečne zjesť počas môjho tehotenstva, tak som žila na nich. Bála som sa, aby nechýbali živiny ani mne, ani dieťaťu, ale Harry rozhodne dokázal, že som sa mýlila. Len som nemohla uveriť, keď mi lekári povedali, koľko vážil," hovorí Suzanne, ktorej chlapček má v súčasnosti už štyri mesiace. 

Jedinými potravinami, ktoré doplnila budúca mamička k hamburgerom, boli rezance a čokoláda. 

Suzanne, ktorá žije s partnerom Paulom Wilsonom (27) v anglickom meste Dudley, začala mať problémy s jedlom v dvoch rokoch, kedy sa u nej rozvinula alergia na orechy. V 15-tich skoro zomrela, keď jej stiahlo hrdlo po tom, čo si dala kiwi. Testy preukázali, že sa stala ešte alergickejšou. "Začala som sa báť jedla. Celé týždne som žila iba o chlebe a vode," spomína študentka. Potom však objavila Mic Mac, ktorý sa stal kľúčovou zložkou jej stravy.

Výsledky ukazujú, že Harry zdedil ochorenie po svojej matke. "Dúfala som, že bude OK, ale snáď aspoň nebude alergický na hamburgery...," dodáva rezignovane Suzanne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu