Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Ochutnajte šampanské Jamesa Bonda v Bratislave!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Príďte ochutnať šapmanské, ktoré s obľubou pije najznámejší tajný agent na svete James Bond. A nielen to! Počas bratislavského festivalu WineFest 2011 si budete môcť v posledný májový týždeň vychutnať nielen víno, ale aj čokoládu, čaj, či kávu.

Návštevníci bratislavského WineFestu budú môcť ochutnať produkty 65 popredných vinárstiev z 15 krajín celého sveta, a teda viac ako 400 druhov vína! Okrem alkoholu sa v bratislavskej Starej tržnici zrealizuje degustácia špičkovej čokolády, najlepšej talianskej kávy a tiež exkluzívneho čaju.

Festival nie je určený len pre odborníkov na víno, ale aj pre absolútnych laikov, ktorí sa o víne chcú čo-to dozvedieť a vychutnať jeho rozmanité chute, cítiť jeho vône. Ochutnať budete môcť uruguajské, čílske, kalifornské, ale aj juhoafrické, francúzske, španielske, argentínske, talianske, americké, austrálske, české, maďarské, rakúske i slovenské vína.

WineFest je najväčším festivalom tohto druhu, aký kedy na Slovensku bol. Nepoteší však iba chuťové bunky, ale aj milovníkov dobrej hudby a krásnych šiat. Na festivale totiž vystúpi viacero hudobných interpretov a návštevníci sa stanú svedkami exkluzívnej módnej prehliadky, kde modely vo farbách vína predstavia poprední slovenskí módni návrhári.

Vstupenky na WineFest možno za zvýhodnenú predpredajovú cenu zakúpiť už dnes v sieti Ticketportal. V cene sú zahrnuté degustácie a ako darčeky aj 20 % zľava pri objednávke vína na mieste a kupón v hodnote 10 € na nákup na www.wineplanet.sk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu