Utorok18. jún 2024, meniny má Vratislav, zajtra Alfréd

Najtučnejší pes? S 58 kilami nevládze chodiť!

Cassie vyzerá ako veľká guľa tuku Zobraziť galériu (3)
Cassie vyzerá ako veľká guľa tuku

LONDÝN/BRATISLAVA - Obézna sučka Cassie dostala prísnu diétu po tom, čo jej váha vyletela na neuveriteľných 58 kíl. Sedemročná kólia prekročila trojnásobne zdravú hmotnosť, pretože nikdy nejedla psie žrádlo, ale majiteľ do nej tlačil každý deň cukríky, čokoládu, lupienky a veci z fastfoodu.

Psík sa dostal do centra v anglickom Warwickshire pred dvoma týždňami, keď jeho pán ochorel a musel ísť do nemocnice. Masívne zviera do auta natlačili traja ľudia.

Šokovaný personál okamžite nariadil Cassie diétu, ale ešte potrvá, kým sa podarí psovi, ktorý váži rovnako ako dospievajúca popová hviezda Justin Bieber, zbaviť sa toľkého tuku.

Pracovníci s Cassie chodievajú na prechádzky, ale kvôli tučnote nedokáže stáť na vlastných nohách. Preto používajú posteľnú plachtu, ktorou ju podopierajú pod bruchom. Aj napriek ich snahe sa kolíše zhruba tri minúty, kým nie je úplne vyčerpaná.

Pomalý proces chudnutia má zabrániť problémom so srdcom, cukrovke či artritíde. Hoci sučke psie žrádlo nechutí, údajne sa zlepšuje aj v tomto smere. V centre sa ju snažia zoštíhliť, aby sa mohla vrátiť domov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu