Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Závisláčka konzumuje gauče, hrozí jej otrava!

Závislosť môže Adele priviesť až do hrobu
Závislosť môže Adele priviesť až do hrobu

FLORIDA - Američanka Adele má záľubu, ktorou sa asi nemôže pochváliť nikto iný na svete. Vyžíva sa totiž v jedení nábytku, najmä pohoviek. Polyester je totiž presne to, čo tvorí jej každodenný jedálniček.

Čokoláda alebo čipsy? To Adele Edwardsovej (30) nič nehovorí. Keď však pred ňou spomeniete slovo "gauč", hneď sa jej začnú zbiehať sliny. Rada si pochutnáva aj na elastických gumičkách a iných predmetoch, ktoré sa povaľaujú po dome.

Adele sa nedávno pokúsila spočítať koľko pohoviek už v sebe má a zastavila sa pri čísle osem. Lekári už ženu varovali, že pokiaľ so svojou pažravosťou neprestane, môže ju to zabiť. Matka piatich detí ale povedala, že "nedokáže prestať".

Podľa doktorov trpí poruchou prijímania potravy nazvanou Pica, ktorá spôsobuje, že takto postihnutí ľudia sú závislí na konzumácii nejedlých predmetov. Pred pár týždňami Adele dokonca podstúpila operáciu, počas ktorej jej zčriev odstránili chuchmáče peny.

"Mala som desať keď som si prvýkrát odhryzla z vankúša. Najprv sa mi to zdalo divné, ale po chvílke žuvania mi to začalo chutiť. Bolo to akokeby som jedla cukrovú vatu," povedala Adele.

Teraz sa žena obáva, že svoju závislosť preniesie na svoje deti. "Nechcem, aby ma kopírovali. Bojím sa, že jedného dňa sa ich ľudia opýtajú kde je ich mama a oni povedia, že "umrela, pretože zjedla príliš veľa pohoviek"," obáva sa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu