Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Barbora Balúchová a miss Východnej Európy Vanda Gallo - nestačí im chodiť na párty!

WBW párty Zobraziť galériu (7)
WBW párty

Aby naozaj žúrovali, musia si zorganizovať vlastnú párty. Krásky sa rozhodli zabaviť celú spoločnosť na WBW párty spevom Barbory a Vandinou módnou prehliadkou plnou nádherných žien, medzi inými predvádzala aj Dáša Mamba Šarközyová.

Z davu k nim pristúpil Vandin blízky priateľ Miro Jaroš, ktorý sa tiež chopil mikrofónu a prekvapil čistým spevom do párty hudby. Ako hosťa si pozvali aj “talentované” Duo Aratron Aspis a kúzelníka Talostana. Aby toho nebolo málo, na tejto párty bol chvíľku djom aj najznámejši slovenský producent klubovej hudby Milan Lieskovský, síce zvyknutý na tisícový “kotol” ľudí, no aj menši Kartell rozbil na atómy. Na tejto párty sa medzi pravidelnými štvrtkovými WBW ľuďmi, ukázala aj Eva Cifrová, superstárista Jakub Petraník, Jana Mutňanská, Kristína Kormuthová a ďalšie známe tváre.

Je stále viac celebritných, aj necelebritných ľudi žijúcich fenoménom WBW. World By Women je pravidelná štvrtková párty, ktorá je podľa predstáv žien a organizuje sa všetkými zúčastnenými ženami. Ďalšími patrónkami tejto párty budú najbližší štvrtok Magdaléna Izakovičová, Jana Mutňanská s ich hosťami, medzi ktorými nebude chýbať ani Samo Tomeček a ďalší pártymejkri. Módne prehliadky budú tentokrát hneď viaceré a tak sa dá očakávať Kartell Club plný modeliek.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu