Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Pre hru na Playstation ho takmer zabil vlak!

O pár sekúnd prišiel do stanice vlak Zobraziť galériu (5)
O pár sekúnd prišiel do stanice vlak

LONDÝN/BRATISLAVA - Dráma v metre! Chlapca pohrúženého do hry na Sony PSP zachytila kamera, ako ide pozdĺž nástupišťa na okraji rušnej stanice. Keďže nevidel, kam kráča, spadol rovno do koľajiska a jeho jediným šťastím bol rýchly zásah policajta. Inak už nemusel byť medzi živými.

Okolostojaci s hrôzou sledovali, ako sa chlapec pošmykol a spadol na koľaje tesne pred vchodom do tunela. Policajt mimo služby Alessandro Micalizzi (23) skočil dolu na trať a zobral chlapca do bezpečia len pár sekúnd predtým, ako vlak dorazil na stanicu v Miláne.

Diváci tlieskali a jasali, keď chlapca vyniesol na nástupište a poskytol mu pomoc, našťastie chlapec bol v poriadku, čo potvrdili aj zdravotníci.

"Bol to inštinkt, videl som ho spadnúť, ležal na trati, takže som skočil dolu, schmatol ho a odniesol na nástupište. Bol šokovaný a plakal, ale inak bol OK," uviedol Micalizzi, ktorý cítil svoje srdce až v hrdle. 

Incident sa stal niekoľko dní potom, čo sa objavili zábery ženy, ktorá pri SMS-kovaní spadla do fontány v nákupnom centre v Amerike.



Chlapec padol do koľajiska metra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu