Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Známa spisovateľka Evita Urbaníková bola online

Evita Urbaníková
Evita Urbaníková

BRATISLAVA - Jedna z najčítanejších slovenských spisovateliek posledných rokov, autorka románov Stalo sa mi všetko, Všetko alebo nič, majiteľka úspešného vydavateľstva a redaktorka obľúbeného ženského magazínu. Okrem toho dvojnásobná matka a inšpirácia pre mnohé slovenské ženy. Evita je okrem písania kníh aj ich veľkou milovníčkou a svoje voľné chvíle trávi najradšej pri nich.

Evita je ďalšou zo slovenských osobností, ktoré sa zapojili do charitatívneho projektu celebritných dražieb - farebnaduha.sk, ktorý podporuje renováciu detských onkologických centier. Projekt je založený na dražení predmetov, ktoré do aukcie venovali rôzne slovenské osobnosti.

Keďže Evita miluje knihy a rada si vychutnáva pohodu pri ich čítaní, rovnako príjemný pocit sa rozhodla dopriať aj víťaznému dražiteľovi - do aukcie venovala 20 úspešných titulov jej vydavateľstva spolu s podpismi ich autorov. Okrem knižiek sa dražiteľ bude môcť s Evitou aj stretnúť - rada ho privíta v príjemnom prostredí jej vydavateľstva. Evitine knihy sú v dražbe od 22.3 na farebnaduha.sk.

Rozhovor

10:09:43 - otázka od: jana dakujem za mile clanky v Eve,si sikovna baba.drzim palce, aby sa tvojmu vydavatelstvu darilo aspon tak ako doteraz a aby si aj v sukromi bola stastna. Ďakujem, veľmi, Jani, EVU milujem a strašne rada tam píšem, aj keď im robím vrásky na tvári, lebo vždy meškám s článkom...

10:13:53 - otázka od: Andrea Mlynarčíková Dobrý deň p. Evita, rada by som Vás pozdravila a popriala všetko dobré vo Vašom živote, ktorý podľa mňa obdivuhodne zvládate, aj po všetkom, čo ste museli prežiť. Ako to všetko dokážete zosúladiť? Práca, rodina - domácnosť, a ešte vyzerať dobre? Možno sme približne vrstovníčky (32), tiež mám 2 deti, prácu, som vydatá, ale ani sčasti nesrším takou energiou ako Vy a obdivujem Vás ako si žijete svoj život, napriek všetkému... Ďakujem za odpoveď, a rada by som s Vami ostala aj v kontakte cez e-mail. Andrea (Liptovský Mikuláš) Andrejka, ja už som stratila ilúzie o tom, že sa dá zosúladiť robota, aj domácnosť, aj deti, aj chlapi, aj všetko... :) Už som to aj napísala v jednom článku, 100 percent je len jedných a tie si treba rozdeliť medzi všetky veci v živote, nemôžeme byť stopercentné všade... Tak som si na plecia vzala len toľko práce, koľko zvládam pri deťoch, mám vo vydavateľstve fantastických ľudí, ktorí robia na knihách spolu so mnou, čiže od 15.00 pokojne chodím po kolotočoch, ihriskách a som s deťmi :)) keď vyrastú, budú v puberte a ja budem trápna mama, budem sa viac venovať robote... :)

10:15:30 - otázka od: Karin Krausová Pani Urbaníková, prekvapila ma vaša neúčasť na projekte mamtalent.sk vydavateľstva IKAR,aspoň formou exter. hodnotenia.Napriek tomu by ma zaujímalo, či ste si prečítali niektoré príspevky a či vás niektoré z nich oslovili.Vaša próza je skvelým čítaním bez nepodstatných niekoľkoodsekových opisov vecí, ktoré každý z nás aj tak vidí inými očami,ale vo vašich vzťahových analýzach, úvahách a postrehoch sa určite nájde mnoho ľudí bez ohľadu na vek.Píšete svojim príbehom, príbehy nás ostatných..je dobré občas si prečítať aj niečo o sebe...KK Karin, je logické, že som sa nezúčastnila projektu mamtalent.sk, moje vydavateľstvo je konkurenciou Ikaru. Priateľskou, ale konkurenciou. Posudzujem všetky rukopisy, ktoré chodia ku nám do vydavateľstva a to je dosť práce :)

10:16:11 - otázka od: pito dobrý deň. V tej minisukničke ste naozaj velmi sexi. Čierne silonky na nohách Vám tiež velmi svedčia. Často chodievate takto oblečená aj do spoločnosti ? Nosíte aj lodičky na vysokých podpätkoch ? Ďakujem. sukne a šaty pôsobia žensky, nosím ich často a rada :) lodičky vtedy, keď nebehám za deťmi - do spoločnosti

10:16:18 - otázka od: donmatello nechajte prosim pozdravovat M.E. Matkina ;) dobre :)

10:16:32 - otázka od: THE ROCK Si šteklivá na chodidlách? Áno, tak normálne

10:16:52 - otázka od: OGGY Máš rada masáže? lávové kamene zbožňujem

10:17:01 - otázka od: Pipo Máš radšej tenisky a ponožky alebo plážové žapky a bosé nohy? bosé nohy

10:17:16 - otázka od: Peter Dobrý deň ste nádherná žena :)) panebože, čo sa na toto odpovedá?

10:17:42 - otázka od: Paloma Dobrý deň Evita chcem sa spýtať či sa inšpirujete pri svojich knihách Ingou Lidstrom Danielou Steelovou či Rosamunde Pilcher. Nie, neišpirujem, ale klobúk dole pred nimi. Zasiahli milióny žien.

10:18:58 - otázka od: Zuzana Príjemný deň Evička vraj ste veľkou fanúšičkou Oprah Wingfrey je to pravda? Oprah je fantastická, empatická, na nič sa nehrá, celý jej profesionálny životopis žeriem od začiatku až po dnes.

10:20:26 - otázka od: Tomáš Aký máš rada šport? Ako kedy :)) korčule, squash, zumba, chcela by som začať behať...

10:20:49 - otázka od: Tajný ctiteľ Ako vyzerá muž vašich snov? Nech vyzerá ako chce, len nech je to chlap na správnom mieste.

10:22:20 - otázka od: Jana Ako sa vám pozdávajú seriály pre ženy ako Sex v Meste či Zúfale Manželky? Všetko dobré mám vás veľmi rada Tie seriály mám rada, lebo sú vtipné, nenáročné a zárovaň majú myšlienku... nie "tolstojovskú", ale dobrú do života... ďakujem, aj vám všetko dobré, Jani

10:23:18 - otázka od: Karci22211 Priatelíte sa aj s niekym zo Slovenského šoubiznisu? Áno. Miška Čobejová, Marta Ferencová, Zdenka Studenková, Zuzka Fialová, Peťa Polnišová, Iveta Malachovská a tak ďalej :)

10:25:18 - otázka od: Roman Štadler Ako si spomínate na Eňu Vacvalovú Maroša Leška Milanov Lasicu a Markoviča Dana Dangla Oľgu Feldekovu Eňu Vacvalovú a celý projekt 7 s.r.o? Bol to skvelý polrok v mojom živote, lebo som zblízka videla, ako sa títo ľudia pripravujú, ako pristupujú k svojej práci a akí sú mimo kamier. Na nakrúcania som chodila s veľkou pokorou a snažila som sa čo najviac naučiť. Dodnes som vďačná za tú možnosť...

10:25:52 - otázka od: Otec Stanislav Aké máte plány do budúcnosti? Nič veľké. Pomaly si budovať firmu a zveľaďovať záhradu pri dome :)

10:26:03 - otázka od: Dušan Páčilo sa vám tohtoročné odovzdávanie OTO-a? Áno, páčilo.

10:27:32 - otázka od: Michal Ste ešte v kontakte s Julom Viršíkom a ľuďmi s rádia kde ste pôsobili? S niektorými som vo veľmi intenzívnom kontakte, s niektorými vôbec. S Julom sa mám dokonca stretnúť zajtra, máme taký jeden nápad, možno ho aj zrealizujeme.

10:28:07 - otázka od: Ivan Šandor No ahoj Evitka ako sa máš? Mám sa dobre :), ďakujem

10:28:07 - otázka od: Daniel Dangl No nejaká si veselá :))

10:28:21 - otázka od: Grande Pedro Máte radšej leto či zimu? Leto, jednoznačne.

10:29:09 - otázka od: Marta Ste úspešná spisovateľka, vydavateľka, redaktorka, cestovateľka, zapájate sa do rôznych aktivít, dobre vyzeráte a v neposlednom rade ste matkou 2 detí. Ako to robíte, že to všetko tak bravúrne stíhate? Ja som zberateľkou autogramov známych ľudí a osobností. Prosím, neodmietnite moju prosbu o Váš autogram na fotokarte do mojej krásnej zbierky. Som Vám vďačná už vopred a ďakujem zaň. Srdečne Vás pozdravujem a prajem ďalšie živ.úspechy. Ing.Marta Bullová, YHK 20, 974 01 Banská Bystrica Marti, určite pošleme... nemám toho veľa, len toľko, koľko stíham v pohode. :)

10:29:29 - otázka od: Matulak:) dobrý den :)...vy mi as zachranujete zivot...vase knihy kupujem mamine a je s nimu moc spokojná a velmi sa jej páčia:)...a je skvelé,ze stále stvoríte nieco nové a mám čo kupavať..hehehehehe....ste skvelá Super! to sa teším. Dík

10:29:53 - otázka od: Zuzi Evi, vsetko dobre a zdravim spoza hranic, kde si tvoje knizky posuvam vzdy s kamoskou;o) len tak dalej a tesim sa na dalsie knizky, vsetko dobre!!! Vďaka, Zuzi, dúfam, že sa vám budú páčiť aj ďalšie.

10:30:23 - otázka od: vanda Zdravím Evita, vaše obidva romány Stalo sa mi všetko a Všetko alebo nič som prečítala na jeden šup, pretože boli skvelo napísané. Plánujete pokračovanie? Prajem Vám veľa nápadov a verných čitateľov.Vanda Pokračovanie nie, ale v júni mi vyjde ďalšia knižka Svet mi je dlžný. :) Dúfam, že to stihneme

10:30:43 - otázka od: Tatiana Koprdová Rada by som sa do aukcie zapojila. Milujem deti, milujem knihy. Ako bonus chcem aj ja pridať (svoju)knihu Prečo mám dvoje narodeniny. Ako a kam Vám ju mám poslať? evita@evitapress.sk. Teším sa, Tatiana

10:32:21 - otázka od: gabika Ahoj Evita, ani neviem čo by som sa Ťa chcela spýtať je toho veľa :) tak ti aspoň poviem, že som tvoja veľká fanika no neviem sa ubraniť pocitu, že tvoje príbehy sú až príliž autentické .. hmm.. jedno je však isté, máš neskutočný štýl písania!!klobuk dole, už dlho som nebola tak vtiahnutá do deja ako pri čítaní tvojích kníh či príspevkov do časopisov. Preto sa Ťa chcem spýtať, či sú tvoje príbehy založené na skutočných prežitkoch alebo je to čite tvoja fantázia? Ďakujem za odpoveď a prajem veľa úsmevných dní. Skutočné udalosti sú základ, lebo ja si veľmi vymýšľať neviem. A hlavne - čo priniesol život, to je uveriteľné... tak chodím s otvorenými očami a všetko sledujem :) Ďakujem, Gabi

10:32:57 - otázka od: mišo Som rád, že píšeš lebo tvoje knihy vždy potešia moju priateľku, keď jej nejakú z nich podarujem. Otázka na teba: to, že si spisovateľka bol tvoj sen od detstva alebo ťa to jedného dňa len tak trklo? maj sa čau Píšem od detstva a jedného dňa ma trklo, že by to už mohol aj niekto čítať :)

10:33:11 - otázka od: Matko ahoj, si veeeeelmi sexi :) no neviem :)

10:33:58 - otázka od: Boro Ahoj Evita. Nedostal som sa bohuzial na besedu na nasej skole s tebou, tak aspon takto. Aka je sanca (podmienka) vydania mojho pribehu v tvojom vydavatelstve? Je potrebne poslat iba kapitolu, alebo hotovy roman?? Ako sa ubezpecim ze si to naozaj precitas ty a nie niekto nezodpovedny?:)) vdaka, pekny jarny den ;) Boro, všetko, čo príde, čítam ja. Podmienky sú jednoduché - text by mal byť celý, dokončený, aby som si vedela urobiť celkovú predstavu. A ak sa mi to páči, nie je prekážka, aby to šlo von. :)

10:34:33 - otázka od: ja ako sa vam pacilo v Humennom? Ako všade na Slovensku. Super...

10:35:18 - otázka od: jana Dobrý deň, Evita. Môj muž napísal knihu, avšak vo vydavateľstvách /nakoľko príbeh sa odohráva v USA/, nie je pre ne zaujímavá. Podľa ohlasov známych, ktorí tento thriller čítali a zhodnotili ako naozaj dobrý, je škoda, že sa kniha nevydá. Alebo máte nejakú dobrú radu Vy? Vďaka. Skúste poslať, uvidíme :) evita@evitapress.sk

10:36:28 - otázka od: Dada Ahoj Evi,len Ťa chcem pozdraviť a zaželať všetko dobré.:-)Voľakedy som si kvôli tvojim úvodníkom kupovala časopis Markíza,dnes nalistujem Evu tam kde píšeš.Akoby som čítala list od kamošky:-)Teším sa na novú knihu.Prezraď o čom/kom/:-) bude!!!:-)))) Dadi, knižka bude o vzťahoch. Ako vždy. dúfam, že sa ti bude páčiť. :)

10:36:42 - otázka od: lola Ahoj Evita, koľko máš detí? Odkiaľ pochádzaš? Dva kúsky :) Žilina

10:37:42 - otázka od: sima Evita, ako si udržujem postavu chodíš aj po posilovky? Máš rada sladkosti? Do posilky nie, keď tak len bežiaci pás... Sladkosti v pohode, mám rada kakaové miňonky :)

10:38:31 - otázka od: anyx Pozdravujem ťa Evita. Kde sa chystáš na dovolenku. Uprednosťuješ more alebo hory? Prajem ti pekný deň:) More, more!! Tento rok ideme partia s deťmi do Turecka, chcela by som aj Taliansko, uvidíme, ako nám to vyjde

10:39:54 - otázka od: Peter Evitka,pises knihy,vydavas ich,ale zaujimalo by ma,ktorych inych autorov rada citas Ty?Mozu byt zahranicny,alebo aj slovensky.Alebo koho si rada citala,ked si este nebola uspesnou spisovatelkou? Gina Nahai, Viewegh, mám rada životopisy známych žien. Aj niektoré veci od Coelha ma oslovili. Ale skôr siaham po tituloch ako po spisovateľoch.

10:40:48 - otázka od: kay Budem trochu kriticka. Knizky z Vasho vydavatelstva sa mi pacia, ale tie Vase vlastne autorske zrovna nie....Je to taky sileny a tiez dost okopirovany humor...Nic nove, osviezujuce.... Zato ostatne knihy z Evitapress som precitala jednym dychom, najma "Mal to byt pekny zivot" bola skvela. Kay, veď o tom to je, že každý si môže vybrať, čo sa mu páči. Dúfam, že sa vám ďalšími titulmi trafíme do vkusu :)

10:41:17 - otázka od: Andrea Ahoj Evi,chcem sa opytat na Tvoju pripravovanu knihu, kedy bude konecne na trhu a o com bude tentokrat, uz sa neviem dockat :) Vyjde v júni, dúfam, že sa bude páčiť.

10:41:51 - otázka od: Peter Si rada,ked mas vela obdivovatelov,priaznivcov,fanusikov? Podpora poteší. Ale nepreceňujem to.

10:43:10 - otázka od: elu Neviem kolko knih ste napisala. Ja som citala iba "Všetko alebo nič" a "Stalo sa mi všetko". Bola som velmi sklamana, pretoze tu druhu knihu som ani nedocitala. Nepacila sa mi vobec. Bolo to vsetko nerealne, vulgarne, plytke, ako keby ste sa za kazdu cenu chcela podobat na Jackie Collinsovu. Vobec nie som puritanka, milujem knihy, citala som uz kadeco (od slovenskych aj zahranicnych autorov ), ale Vy ste ma doslova sklamala. Mala som Vas rada este z radia, preto som chcela mat Vase knihy. Lutujem , ze mam takyto nazor... Elu, ďakujem za názor. Kniha, pesnička alebo obraz sa nemôže predsa páčiť všetkým. Rátam s tým, veď ani mne sa nepáči všetko. :)

10:43:31 - otázka od: jaro zdravim, chcel by som sa opytat, ako moze sa moze mlady neznamy clovek pokusat vydat knihu?Jednu som uz napisal,ale neviem ako ju dostat do povedomia vydavatelstiev.Dakujem za odpoved Jasné, treba to poslať do vydavateľstva a čakať na odozvu.

10:45:39 - otázka od: Maja Ahoj,Evi,bola som síce na besede s Tebou,ale ešte veľa som sa Ťa chcela opýtať(nevadí tykanie?)Zaujíma ma,či pri čítaní kníh už nemáš profesionálnu deformáciu v tom zmysle,že sleduješ ako sú napísané(akým štýlom,čo by si na nich zmenila a tak)Či si ich ešte stále dokážeš vychutnať tak,ako sú.Ako vnímaš to,že si pre mnohé vzorom(vrátane mňa)a keďže v knihách opisuješ realitu,ako robíš,aby to nebolo poznateľné?Prajem ešte veľa napredujúcich úspechov. Majka, ja nie som profesionálne deformovaná, knižky čítam normálne :)) Ak som pre niekoho vzorom, je to zvláštny pocit, neviem ho verbalizovať, ale vážim si to. :)

10:46:07 - otázka od: Marta Janková Bude aj ďalšie pokračovanie osudov Lindy a Jakuba? Určite sa to ešte neskončilo. Takže kedy? Marti, nebude. Myslím, že to skončilo tak, ako malo :)

10:46:30 - otázka od: TANIA ahoj Evita.Ked som sa dopocula,ze vydavas svoju prvu knihu,brala som to asi takym stylom ze:aha,super,dalsi trapny roman plny klise na slovenskom trhu.Zvedavost mi ale nedala a precitala som si Stalo sa mi vsetko a musim Ti povedat,ze som bola maximalne prekvapena.Kniha bola fantasticka!!!!Takze beriem spat vsetky moje skepticke predpovede.Okrem toho som za pristihla,ze som nad knihou uvazovala este dlhy cas po jej precitani.To je v podstate vsetko co som Ti chcela povedat,myslim,ze ked uz tak radi vyjadrujeme negativnu kritiku,ale tak treba aj pochvalit,ked je nieco dobre-co tvoje knihy rozhodne su.Velmi si ma prekvapila,len tak dalej,moc Ti drzim palce.Pekny den prajem:) Vďaka, Tania, vážim si to.

10:47:29 - otázka od: Milada Ahoj, Evita. Som Tvojou veľkou fanynkou, aj mojou najväčšou záľubou sú už od detsva knihy. Zaujímalo by ma, ktorá je Tvoja naj.. kniha, ku ktorej sa stále vraciaš. Veľa šťatia... Odviate vetrom a Diera v duši. Ďakujem, Miladka

10:47:45 - otázka od: Lucia myslim, ze budem pisat za vela zien, ktore vdaka Vasim knizkam urobili tie spravne kroky k tomu, aby sa v zivote mali lepsie a uvedomili si par veci. s muzmi, bez muzov .. hlavne, aby si mohli vychutnavat vinko s babyznami na terase a klebetit! este raz dakujeme Dík, Lucka :)

10:48:11 - otázka od: eliska Mila Evita, mna by zaujimalo, na zaklade akeho kriteria sa v Tvojom vydavatelstve vydavaju knihy? Ja mam totiz pocit, ze vo mne to drieme tiez :) a ked raz nejaku napisem, presne viem, ze by som ju chcela vydat u Teba :) Zelam vela uspechov. Eliška, vsádzam na svoju intuíciu. Keď dozrie čas, pošli, budem sa tešiť :)

10:48:28 - otázka od: michal ahoj Evita .... vezmeš si ma? :)))))))) Nie, Miško, sorry. :)

10:48:42 - otázka od: leontynka dakujem za vsetky knihy, ktore kedy vysli vo vasom vydavateľstve a este len vyjdu. s dcerou sme sa stali velkymi egoistkami - kazda vlastnime svoj vlastny vytlacok knihy, a trapime sa navzajom, ako to dopadne...:)) drzim palce a zelam vela pozitivnej energie. Ja ďakujem.

10:49:24 - otázka od: Jana Zdravím Vás Evita, obdivujem Vás s akým nadhľadom a humor píšete, o všedných veciach bežného dňa ako sa to reálne deje.Čerpáte veľa aj zo svojho súkromia? Držím Vám palce. Áno, najlepšie sa píše o tom, čo prežijete, Jani, :))

10:50:10 - otázka od: zuzkak Dakujeme aj v mene bab v kancli za super knihy!uz sa tesime na dalsie pokracovania - vsak budu,ze? :) Clanky v EVE su tiez fajn, ale tie knihy su na nezaplatenie! dakujeme velmi pekne v mene vsetkych silnych zien! :))) Čaute baby, knižky budú a tento rok sú ešte v pláne dobré a silné veci. :) Vďaka za podporu.

10:51:05 - otázka od: zuzana Zravim, chvalim prve dve knizky, uz sa tesim na tretiu ked dostanem :) Co este uchvatne odporucite? Krasny slecny Den Zuzi, Čistá nuda je naša posledná evitovka. jedna z mojich "favorite".

10:52:19 - otázka od: Katka Dobrý deň, Evita. Mám veľmi rada Vaše knihy. Chcela by som sa opýtať na novinky a plány Vášho vydavateľstva. Prajem veľa úspechov. :) Katka, vydávame druhú knihu Timei Keresztényiovej, Andrei Coddington, v júni ide von moja knižka. A niekoľko dobrých príbehov preložených zo zahraničia.

10:52:48 - otázka od: erika dobrý deň, aj keď osobne nemám rada ten druh literatúry, ktorú propagujete, držím vám palce, lebo aj vďaka vám začalo Slovensko aspoň trochu čítať Vďaka, Erika, teším sa, že sa na to dívate takto :)

10:53:07 - otázka od: Emese Ahoj Evita, dakujem ti velmi pekne za knizku a pozdravujem zo Ziliny. Ako sa ti pacilo na Vychode? Ahoj, Emese, bolo super, super :) zdravím maminu

10:53:27 - otázka od: Reny Evita,vaše knihy sú ako droga..človek aj vie,že by mal robiť aj niečo iné,ale potrebuje svoju "dávku".:) Veľmi sa mi páči Váš štýl písania a prajem Vám ešte veľa dobrých kníh -nie len vlastných,ale aj vo vašom vydavateľstve:) Ďakujem, Reny

10:53:38 - otázka od: lienka ahoj Evka, si kočka :o))) Držím Ti palce v súkromí aj v práci. Lienka :o) :)) V´daka

10:54:29 - otázka od: Edita Obdivujem ťa, že sa stále usmievaš, hoci viem, čo si si prežila. Rada by som vedela, či máš chuť ísť ešte do ďalšieho vzťahu. Všetky "Evitovky" mám - sú veľmi dobré, rada ich čítam a držím palce do ďalšieho súkromného života i do ďalšej tvoje práce, ako vo vydavateľstve, tak aj v čas.EVA Edit, bola by moja škoda, keby som zanevrela na mužov, byť vo vzťahu je super vec! :) Ďakujem za milé slová

10:55:20 - otázka od: Eva Budayová Ahoj Evita, tiež patrím k "fanynkám" Vašich knižiek a ich hlavných postáv...:o) Obdivujem Váš prístup k životu a tiež zdieľam názor, že všetko sa na 100% nedá urobiť, ale to si musíme každá uvedomiť samy...keď dojde ten správny čas. Evita, mám otázočku, ako začať písať, keď mám pocit, že na to mám...:o)) aká skromná... Vážne, sa už dlho pohrávam s myšlienkou, že by som chcela napísať niečo - román, príbeh, knižku... nápadov mám veľa preveľa, len neviem ako začať... Myslím, že najkomplikovanejšie je začať a potom by to snáď už aj išlo...:o)) Ďakujem vopred za odpoveď a prajem nech máte naďalej slniečko v srdci a úsmev na tvári... Presne tak, najhoršie je začať, potom to už ide... jednoducho treba sadnúť za komp a písať, písať, písať. Ak si to po pár dňoch prečítate a nebude sa vám to zdať zlé, ste na dobrej ceste :)

10:56:53 - otázka od: Monika Benova Cauko Evka, krasny slnecny pozdrav z Bruselu, bezim prave na rokovanie ale chcem ta aspon pozdravit a napisat ti, ze si super zena a ze aj ked sme namali cas, uz dost dlho, stretnut sa, tak ta mam stale rada. Vybozkavaj za nas Lindusku a Filipka. Pa. Ahoj, Moni, aj ja vás mám veľmi veľmi rada, veď ide leto, oprášime grily :)) bozkávam FF

10:57:13 - otázka od: Katka Som vasa velka obdivovatelka. Klobuk dole pred tak zrozumitelnym jazykom...s kamoskou sme mali pocit, ze nam kradnete nase myslienkove pochody. SUPER!!! pekny den zelam Vďaka, Katka

10:57:45 - otázka od: Michaela Ahoj, ako sa da dosiahnut uspech vo Vasom obore ? Myslim tým publikovanie uspesnych knih pretoze v tom ste podla mojho nazoru skvela. Mna pisanie velmi bavi, mam v supliku par veci, ale neviem ako ich dostat na stol nejakemu vydavatelovi. Mohli by ste mi poradit ak je to mozne ? Podla mna a blizkeho okolia su velmi dobre lahko citatelne a s vtipnym nadychom, ale mozno by to chcelo niekoho kto by ich vedel kritickejsie ohodnotit :)Dakujem velmi pekne za odpoved evita@evitapress.sk

10:57:58 - otázka od: adriana Prajem pekný deň, Evita Ste ako šampanské medzi spisovateľkami. Váš román Všetko alebo nič som prečítala jedným dychom. Je fantasticky osviežujúci, bez pretvárky a pozlátka. Čítala som aj Stalo sa mi všetko, len ten posledný mi ešte chýba do zbierky. Držím palce, dúfam, že sa Vám ešte podarí niečo takéto skvelé vytvoriť. Aj ja dúfam :)) dik Adi

10:58:29 - otázka od: Mima Evita si uzasna, milujem tvoje knizky a vazne ta obdivujem, vela stastia v zivote :-))) Mima MIma, ďakujem, ďakujem

10:59:15 - otázka od: Topolčányová Ingrid Bude Vaše vydavateľstvo vydávať knihy aj pre náročnejšie čitateľky , napr.od Jelinekovej ? Ingrid, myslím, že v rámci našich knižiek ostaneme verné tomu, do čoho sme sa pustili. zatiaľ :)

11:01:08 - otázka od: janul ako sa dobija energia,ked nic nevychadza a mas pocit ze to dalej nejde vobec v nicom/??pekny den inac super ako zena ta obdivujem Ťažko a pomaly, poznám to. Netreba tlačiť na pílu, nech sa všetko zlé, smutné a neviem aké postupne vyplaví... vieš čo Jani, hlavne by sme sa mali tešiť z toho,čo máme a neplakať za tým, čo nemáme. Lebo ak chceme byť šťastné, tak buďme. S tým nám nepomôže vôbec nikto. :))

11:01:22 - otázka od: Denisa Dobry den, je uzasne, ako dokazete pisat clanky v EVE. Takmer pri kazdom z nich som suhlasne pocas citania prikyvovala hlavou :)..Vase knihy mam velmi rada a drzim palce pri dalsom pisani! Ste vyborna spisovatelka a co som mala moznost vidiet v tv - aj kucharka :). :)) Vďaka, Deni

11:02:21 - otázka od: ivi Milá Evitka, veľmi rada Vás vídavam ak ste na obrazovke máte tak veľa pozitívnej energie. Všetko dobré Vám želám a otázka, kde strávite dovolenku tohto leta Turecko, Ivi. Decká tam majú všetko, animátorov, tobogány, bazény aj more a keď je dobrá partia, sú to skvelé dva týždne

11:02:43 - otázka od: eva zdravim, Evita, v diskusiach na ceskych serveroch "evita" ste vy? styl prispevkov by mi na vas sedel :-) Evi, bodaj by som na to mala čas.

11:03:00 - otázka od: valika Dobrý deň p.Evitka, nemám žiadnu otázku na Vás len Vás chcem pozdraviť a popriať Vám veľa zdravia a šťastia v živote. Mám prečítané Vaše všetky knihy po ktoré som si kúpila a veľmi sa mi páčia.Nech takých kníh je čo najviac. Vďaka, Valika

11:03:57 - otázka od: mata Prajem pekný deň. Z Vašich rozhovorov sa mi zdá, že nemáte veľmi rada východniarov. Ublížili Vám niekedy, alebo to samo od seba ? Mati, z akých rozhovorov? :)) Východniarov nemá rada jedna postava v mojej druhej knižke. To je celé. Včera večer som sa vrátila z východu, mali sme tam šnúru besied a všetko sme si s východniarkami pekne vysvetlili :))

11:04:42 - otázka od: Lenka Dobrý deň Evitka. Musím povedať, že som jedna z Vašich vrúcnych obdivovateliek a veľmi sa mi páčia všetky Vaše knihy (čítala som ich niekoľkokrát :o). Vaše knihy mi pomáhajú utrhnúť sa z reálneho života a na chvíľu byť jednou z Vašich hrdiniek. Veľmi si Vážim vašej práce a teším sa na ďalšie knihy. Plánujete nejako rozšíriť Váš odbor podnikania? Neplánujem robiť nič naviac, Lenka. Mám malé deti, potrebujú ma. Možno neskôr :))

11:05:06 - otázka od: lucia Dobrý deň, v prvom rade Vás chcem veľmi pochváliť za knihu Všetko alebo nič- zhltla som ju na jeden raz :), aj pokračovanie :)).A chcela by som sa opýtať, či postava Lindy je reálna osôbka?Ak áno, tak ju zbožňujem. Díky Všetko je skutočné, aj Linda :)

11:06:00 - otázka od: kika Mila evitka, chcem vam len povedat že vas velmi obdivujem a vase knihy milujem teda vsetke z vaseho vydavatelstva každa mi vždy da niečo do zivota za cistu nudu sa musim fakt velmi podakovat :) citavam vase clanky na nete a clanok AKO SOM NAOZAJ ZMENILA SVOJ ZIVOT bol perfektny citala som ho niekolko krat, momentalne sa pre mna stal takym akymsi navodom aj ked pri rocnom dietati sa tažsie da :) paci sa mi ako ste sa aj napriek zivotným prekažkam a ranam osudu dokazali postavit a napredovat byt usmiata...taka aka ste:) niekedy nam život prinasa ťažke skusky (aj moja rodina prave jednou prechadza:)) nie je to vždy lahke prekonat a vam sa to podarilo no sice do sukromia vam nevidim ale aspon navonok bravurne a niekam ste to dotiahli, bola by som stastna keby sa aspon scasti moj život uberal v buducnosti ako vas (tym nemyslim zameranie :) ale spokojnost a stastie cielavedomost a uspesnost.... este raz dakujem za vsetky vase clanky(aj ked som isto vsetke necitala :) a knihy aj tie ktore este len pridu a prajem vam nech sa vam dari aj nadalej :) Kika, hore hlavu, všetku silu máš v sebe, celý život pred sebou, nedaj sa zvalcovať negatívnymi vecami na dlho :))

11:06:23 - otázka od: Martina Bolčáková Dobrý deň, mne sa síce Váš literárny prejav z viacerých dôvodov vôbec nepáči, v mojich očiach je Vaše dielo dôkazom, že slovenské čitateľky sú veľmi nenáročné,tento pohľad mi však nebráni popriať Vám všetko dobré. Nech sa Vám darí! Vďaka, Martinka, aj vám nech sa darí

11:06:41 - otázka od: ludka Pani Evita, prajem Vám veľa elánu , nech z Vás stále sála niečo tak nadherne pozitívne ako vždy, keď Vás počujem, alebo vidím. Ludka, ďakujem za povzbudenie

11:06:58 - otázka od: Ivana Dobrý deň, Vaše knihy a články v Eve sú fantastické a extremne pravdivé, teším sa na vaše ďalšie diela, majte pekný deň I

11:06:58 - otázka od: Katka Som vasa velka obdivovatelka. Klobuk dole pred tak zrozumitelnym jazykom...s kamoskou sme mali pocit, ze nam kradnete nase myslienkove pochody. SUPER!!! pekny den zelam :))

11:07:14 - otázka od: Janka pekný deň, prajem veľa úspechov v súkromnom i pracovnom živote, teším sa kedy zase vydáte nejakú tú super knižku, ste veľmi fain rada si prečítam všetky vaše články kt, má vždy veľmi nakopmnú a urobia tú spravnú náladičku, prajem veľa úspešného písania a veľa pozit. pohody v živote... Janka, nápodobne

11:07:39 - otázka od: Nanka71 Ahoj Evita.Tvoje knihy sa nám veľmi páčia.Tešíme sa na nové.Nebudeš niekedy v Bardejove?Je tu fajn,aj masáže,možno aj lávové kamene....Prajem všetko dobré. Keď zavolajú, prídeme :)

11:08:53 - otázka od: gabika Dobry den. Aky je Vas nazor na serial Odsudene? Podla mna je to neskutocny a neuveritelne primitivny paskvil.Panelak detto. Nemate potrebu oslovit televizie a ponuknut im nejaky svoj namet alebo scenar. To uz sa neda urobit ziadne literarne, filmove al. vytvarne dielo, kde by to neprekypovalo vulgaritou, sexom a nasilím? Gabi, keď sa vysielajú Odsúdené, už spím. A keď ide Panelák, zaháňam do postelí deti. Semtam pozriem Ordináciu, ale neriešim jej umeleckosť... je to TV seriál, pohoda.

11:09:06 - otázka od: zuza Dobrý deň, veľmi sa mi pačia Vaše knihy. Keby ste potrebovali inšpiráciu nám jeden príbeh, ktorý by nebolo zle zverejnit. Ak by ste mali záujem... Prajem ešte veľa pekných knih. napíšte :)

11:10:20 - otázka od: Ivana Ahoj, Evita,kedy môžeme čakať tvoju ďalšiu "chuťovku"?Články v Eve sú síce super, ale tak krááááátke...:-( potrebujem ťa čítať stále a donekonečna, píšeš nenormálne normálne..:-) Držím ti palce, pokračuj v tom, čo robíš - robíš to SKVELE!!! Vďaka Ivi, aj ostatným, letím ja ďalej za svojimi povinnosťami, akurát dokončujem článok pre EVU. Držte sa všetci, Evit

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu