Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Andrea Zimányiová bola online!

Andrea Zimányiová Zobraziť galériu (7)
Andrea Zimányiová

BRATISLAVA – Speváčka Andrea Zimányiová (25) sa narodila 21.apríla 1983 v Bratislave. Svojím francúzskym šarmom a zlatom v hrdle najnovšie očarila počas prvého semifinálového kola slovenskej Eurovízie.

Líderka hudobnej formácie Margot vyhrala Francúzku pieseň, v Splite sa stala laureátkou Medzinárodného festivalu francúzskych piesní a získala tiež cenu Objav festivalu Visa Francophone 2002. Speváckej nadanie ukázala aj počas markizáckej tanečnej šou Let´s Dance.

Sympatická tmavovláska je partnerkou hudobníka Juraja Buriana. Kúsok svojho voľného času si nájde aj pre vás. S Andreou sa na topkách môžete porozprávať online už zajtra o jedenástej!

Vypočujte si pieseň Prines si ten kľúč, s ktorou Zimányiová postúpila do finále národného kola Eurovízie!

Rozhovor

10:52:59 - otázka od: Anička Ako vnimaš svoj postup v Eurovision..asi to bolo pre teba dost vynimočne,kedže do teraz o tebe nikto nepočul a odrazu si velká speváčka,ale piesen bola pekna..len tak dalej Uaaaa! dobre ranko vsetkym! :) Som rada, ze sa piesen paci. Postup vnimam ako velku vec, Eurovizia by bola pre mna splnenie si dalsieho velkeho sna.

10:55:25 - otázka od: Danka Si sympaticka...ale nemas nahodou Greckych predkov?..lebo vyzeras ako Grékiňa a nie Slovenka. Vela ludi sa ma pyta, ci niesom Grekyna , alebo Zidovka :)) ale som Slovenka naozaj. je pravda, ze mam francuzske korene, takze sa tam toho mohlo premlet vela :))

10:56:24 - otázka od: Ivan Dobry den vy mate 25 rokov ? ja som si myslel ze mate 40 rokov nic v zlom ale ....... no v postate mam 40 rokov ale mam dobrych znamych v chirurgickej oblasti :)))

10:56:47 - otázka od: jozko ahoj andrea chcel by som sa spýtať ake nosíš spodne prádlo?:) pohodlne bavlene :))

10:58:40 - otázka od: Johann Akoze som o tebe este nepocul nic ?? cim to bude ? noze napis co si uz urobila pre toto male slovensko ? kto si ?? co si ? no ku podivu je toho vela. reprezentovala som Slovesnko niekolkokrat, len o tychto veciach sa malo pise...skor sa pise o tom, kto s kym...so skupinou Margot spievam uz 10 rokov a vydali sme 2 albumy.

10:59:32 - otázka od: Docent Ahoj nie je podla teba na Slovensku vela tych spevakov ? :D a hudobnych skupin ? :D :D na Slovensku je vela dobrych kapiel aj spevakov ale vypocuj si radia, je ich tam dokopy 10...smutne nie?

10:59:46 - otázka od: Lucia mas velky nos !!! .-))))))))))) a nielen to!!! :))))

11:02:30 - otázka od: Adam čau andrea super si spievala tu pesničku prines ten kluč kde si to možem stiahnuť alebo možeš mi to poslať na mail adam.fotograf@gmail.com ahoj adam. dakujem za priazen! Sutazne piesne su zatial len na pocuvanie, ale dam vediet, ked sa nieco zmeni :)

11:04:23 - otázka od: Jano POvažuješ sa za najlepšiu speváčku na Slovensku? to je otazka pre druhych, ale verim v svoje kvality...aj ked... umelec musi mat pokoru voci svojej profesii, a tu ja mam velku :)

11:06:24 - otázka od: Denka Ahoj ako sa ti spievalo na eurovizii? Bolo fajn spievat nazivo v priamom prenose. je to poriadny adrenalin!! ale priznam sa, ze som nebola celkom fit, pretoze som mala vela vystupeni v priebehu toho tyzdna a nalepila sa mna daka prieduskova choroba :( tak som po nedeli lezala v posteli a liecila sa ...ale pocity zostali prijemne

11:07:06 - otázka od: Jana Ahoj Andrejka, ZŠ Batkovú si ešte pamätáš? Držím Ti palce, nech sa Ti v živote darí. Spolužiačka. jeeej ahoj, janka!! jasne , ze si pamatam! bolo by fajn urobit nejaku stretavku :))

11:07:47 - otázka od: Denka A este ako sa mate? uz lepsie...este kaslem ako stary hrniec ale uz aspon nemam teploty.. :)

11:08:41 - otázka od: Katka Ahoj Aďka,pesnička ktorú si spievala bola nádherná.Prajem Ti do budúcna veľa šťastia a veľa úspechov.Nech sa darí.Prajem pekný zvyšok dňa. Dakujem Katka! Taketo pekne slova ma velmi motivuju a posuvaju dalej :)) pekny den aj Tebe.

11:08:56 - otázka od: niekto Ahoj, čo povieš na počasie? :) chcem jaaaaaaaar!!! :))))

11:09:48 - otázka od: oujéé Ste lezbicka ?? Som straaaasne na chlapov!! :)) ale na peknu zenu sa tiez rada pozriem /ale IBA pozriem / ;)

11:10:04 - otázka od: Jaro Tak kedy vlastne budes online? o 10tej alebo o 11tej? UZ! :)

11:10:33 - otázka od: lolo Si panna! V 25TKE by to uz bolo divne nie? lol

11:13:16 - otázka od: Marta Bullová Máte naozaj krásny hlas a prejav. Gratulujem k postupu do finále národného kola Eurovízie. Ak vyhráte finále, máte už pripravenú pieseň aj do Moskvy alebo to bude táto Prines si ten kľúč? Prosím pekne o Váš autogram na fotokarte Srdečne pozdravujem Marta Bullová, THK 20, 974 01 Ban.Bystrica Pekny den Marta, dakujem za mile slova :) Keby som postupila do Moskvy, musim interpretovat tuto piesen, pretoze tato sutaz je hlavne autorska /o piesni/. Ale pouvazujem, ci ju nezuaspievam v anglictine, aby jej porozumeli aj inojazycnici :)) Adresu si zapisem!

11:15:00 - otázka od: 00danco00 Ahoj Andrejka.... tvoju pesničku počuvam stale nonstop na nete..je to asi najlepsie co som kedy počul...Držim palce v Eurovíízii... Papa jeeej to je zlateee! Tesim sa! budem snazit ako len najlepsie viem!

11:16:05 - otázka od: ahoj ahoj ako sa maš? si dobra spevačka ahoj, mam sa uz fajn, trochu som bola chora..dakujem za opytanie :)) aj za pochvalu ;)

11:18:23 - otázka od: weronikah ahoj andrejka , veľmi ti držím v eurovision song contest 2009 palce a dufam ze vyhras tvoja nova pesnicka prines si ten kluc je proste ta naj , chcem sa ťa spytať ake je to stať na podiu eurovision song contest. pozdravujem teba aj celu tvoju rodinu Ahoj veronika! dakujem za pozdravy, odovzdam :) Stat na takom podiu je fajn, ale ten ozajstny pocit dodavaju az divaci, ktori tam pridu a naozaj boli uzasni.

11:19:34 - otázka od: Miro Andrea ta pesnicka je vynikajuca dakujem za krasny zazitok. Merci beaucoup /dakujem pekne/! Aj pre mna to bol zazitok, ked som zistila, ze pre ludi nie som az taka neznama :))

11:20:59 - otázka od: gebi Zdravim Andrejka myslim si, ze zatial v Eurovizii to bola najlepisa pesnicka hlavne krasne zaspievana prajem pekny den aeste vela uspechov:-)))) Ahoj Gebi, dakujem za priania. Konkurencia bude narastat, tak treba bojovat :))))

11:21:40 - otázka od: maReq Ahoj Andrea, chcem ti pogratulovat k postupu a verim, ze uspejes aj vo finale. Prave toto je pesnicka, ktora sa hodi na medzinarodnu sutaz akou je Eurovision.. Este raz vsetko dobre ;-) dakujem, dnes asi nezaspim :))

11:24:29 - otázka od: babulienka Zdravím Vás, chcela by som sa opýtať či mávate trému pred Vašimi vystúpeniami a či sa Vám niekedy ešte stane, že sa Vám zatrasie hlas. Prajem Vám všetko dobré. Ahoj, ano stava sa mi to casto :)) najma ked cakam dlho na svoj vystup :) a obcas sa mi stane , ze sa mi vytvori taka "guča v krku" a potom mam co robit :)))

11:26:34 - otázka od: nikkka Ahoj andrea si velmi pekna a talentovana mlada žena som rada, že si postupila vela štastia:))pekny den. Ahoj Nikka! Aj ja som rada ze som postupila: Je to pre mna cest .

11:27:29 - otázka od: Ada ahoj, odkial si? a kto vlastne si? som z Bratislavy a volam sa Andrejka :)) a obcas ma volaju aj Ada :)

11:28:14 - otázka od: danuskoo Ahoj...nech sa ti darí..si peknaa...a pkny je aj tvoj new song...) cmukam ta..:D :* danuskooo :*

11:29:19 - otázka od: anonym ahoj si rada ze si sa dostala do Eurovision?? Jasneee! Je to super pocit, byt sutastou niecoho velkeho!

11:30:26 - otázka od: oskar Ahoj! Nevieš náhodou, či bude ešte dlho zima? ahoj!! brrrr, dufam, ze uz dlho nie, ja som teplomil :)) ale zatial uradujem ja /ZIMAnyiova/ :)))

11:36:00 - otázka od: Matko Ahoj, ako sa ta dotkla hospodarska kriza a co si myslis o neoliberalnej politike? z globalneho aspektu je to faktor extremne paralyzujuci vnutornu integritu psychiky kazdeho individua, zavisi od kokretnych socialno-ekonomickych suradnic, ako sa kto s tym vyrovname :)))))))))))))))))))))))))

11:37:03 - otázka od: Nikita preco pisu ze mas francuzsky sarm? mas ho? to musis posudit ty :) ked budem mat nejaky sansonovy recital, chcem Ta vidiet v prvom rade :))

11:39:34 - otázka od: Martin Andrejka gratulujem....pekná pieseň...kto bol podľa teba najvacsi super ?? Ahoj Martin! Tesim sa, ze sa paci. Desmod mali obrovske sance postupit, tak som s touto skutocnostou ratala ..ale, bohuzial sa stalo to, co sa stalo...ale tesim sa ze postupil Robko Simko, ktory sa z postupu straaasne radoval :))

11:44:52 - otázka od: Dalibor Máš pocit že skladba sa podobá na roxette? Ja ne osobne ten pocit nemam, ako to klavirne intro sa trocha podobá ale melodia spevu alebo harmonia skladby podla mna vobec.. Priznam sa, ze tot ma vobec nenapadlo. So skupinou ked tvorime a davame material do placu, tak vzdy uvazujeme, ci sa to na nieco nepoboba. ale mas dobry postreh, to intro je pobodne.ale v hudbe je uz tolko toho vymysleneho, ze sa necudujem , ked sa nove piesne na nieco podobaju.

11:47:10 - otázka od: Peťo Ahoj Andrea. Chcem sa opýtať ako je to s kapelou Margot, ešte s nimi spievaš? aaano! samozrejme ! A poviem pikosku, ze tento rok budeme mat prveho aprila 10te vyrocie! Urcite spravime nejaky poriadny koncert, prid budeme sa tesit. info na www.margot.sk

11:48:40 - otázka od: Bubolak Myslis si, ze vyhras aj vo finale? Tam uz bude silnejsia konkurencia... Ahoj bubu! :)) ano som si toho vedoma, ze konkurencia tam bude vacsia, najma co sa tyka znamych tvarii a ich fanklubov :)) treba vytiahnut "tajne zbrane" :))

11:51:36 - otázka od: ferino Ahoj Andrea, no konecne mame svetovu spevacku, konecne je tu niekto, kto vie poriadne spievat. Si obrovsky talent a ja verim, ze z teba bude druha Gombitova. Ja som ta pocul spievat francuzsky, bola si uchvatna, bezkonkurencna. Prajem ti vela uspechov, pevne zravie a vela stastia. ferino z vychodu Ahoj Ferino! Wow! Krasne dakujem za uprimne slova :) budem sa snazit aby som Ta nesklamala aj nadalej :) Pekny den aj Tebe a prajem vsetko dobre.

11:53:09 - otázka od: dano Chcel by som sa opýtať ked je napisane ze si vyhrala v margot:D a davali tam aj margot cokoady:D Dakujem:D no v Margot som nevyhrala, aj ked je pravda ze si ma vybrali :)) Margot je totiz kapela, takmer dievcenska. kukni na nasu website www.margot.sk a je pravda ze na nasom krste sa rozdavali tieto pochutky :)))

11:55:04 - otázka od: richard Cauko Andrea,si fakt super spevacka,drzim ti prsty a chcem sa ta opytat,ze ake su tvoje naj kapelky? pekny den:) Ahoj Risko! Dakujem! Ja pocuvam vela roznej muziky podla obdobia, v ktorom sa momentalne nachadzam.Ale mam svoje stalice aj medzi kapelami: Queen, U2, Aerosmith...vacsinou rockove klasiky :))

11:56:04 - otázka od: Jaruska ahoj Ada, dovol mi nesuhlasiť s prvym prispevkom od Aničky, vraj o Tebe do teraz nikto nepočul, sice to nieje môj najoblubenejši záner ktorému sa venuješ, ale si veľmi talentovaná a z 9 finalistov si si rozhodne zaslužila byť prvá. držím palce na euro.. Ahoj Jaruska!

11:56:04 - otázka od: Juro ahoj, nechodila si nahodou na strednu na Nevädzovu v BA? Ahoj Juro, nie ja som Metodkarka :))

11:58:41 - otázka od: majo Ahoj,poznas sa s martinom valihorom,co nanho hovoris ? maj sa Ahoj Majo! ano pozname sa , je to vynikajuci hudobnik, jeden z mala, ktory je uznavany aj vo svete a ktoreho obdivujem. Bol aj na prenose Eurosongu :)) Este som ale nemala to stastie si s nim "zahrat".Ale citim, ze coskoro k tomu pride :)

12:01:01 - otázka od: maharaaaazdaaaa :) ako vnimas po rozdiel medzi hranim s kapelou a spievanim na eurovizii? :) je to uplne nieco ine. spievanie v televizii je hlavne o peknych zaberoch aby sa divaci mali na co pozerat. treba si viac davat pozor na to, co robim s rukami-nohami :)) na zivych hraniach je to o energii a komunikacii s publikom.

12:01:41 - otázka od: demon:) Musím uznať že naozaj piesen sa vydarila ohromne.Naozaj veelmi super a určite prerazíš:) Ahoj demon :) dakujem budem sa snazit aj nadalej. :))

12:02:51 - otázka od: stevo cauuu,mas velmi pekne prsia,to su 3-ky? cmuk :) Stevko, cakala som aj tuto otazku, nie je prva :)))) je to o nieco viac :))) hadaj dalej :))

12:05:23 - otázka od: katka co by si este chcela dokazat vo svojom zivote? mas nejake sny?:) Ahoj Katka! Ano mam vela snov a velkych :)) Suvisia vacsinou so spievanim. Chcem ludom rozdavat radost svojimi koncertami a budem stastna, ked tych koncertov bude viac a viac...

12:08:53 - otázka od: Alžbeta Ahoj Andrea.Spievaš slušne,ale pieseň nič moc.Vlastne tam nebolo z čoho vyberať.Niekto vyhrať musel.Čím to je,že sa slovenským autorom nikdy nepodarí zložiť dobrú pieseň pre takúto súťaž? Ahoj Alzbeta. Dakujem za nazor. Som rada, ze Eurosong je opat na Slovensku, pretoze sa autorom poskytuje moznost zviditelnit sa aj mimo zivych koncertov. Je dolezite, aby sa vytvarala prirodzena konkurencia. Dufam, ze si pocas tychto kol najdes svoj oblubeny song :) pekny den!

12:09:17 - otázka od: Michal Ahoj! Nepoznaš náhodou Dušana Zimániho z Cekoviec Ahoj Michal, fuuuu nepoznaaam... :( on mna pozna ? :))

12:09:34 - otázka od: barbora Oblubeny parfem ? mozem robit reklamu? :))

12:11:00 - otázka od: adriano mas nejake hudobne vzory? ano vela! hlavne medzi muzskymi interpretmi. ci uz z jazzovej alebo popovej oblasti. ale za tu zensku cast spomeniem Tinu Turner :)

12:12:23 - otázka od: Katka Ahoj, tú pesničku o tom kľúči si si sama napísala a zložila, alebo niekto iný? Ahoj, nie tato pisen nie je moja autorska, ja som v tomto pripade iba interpret. piesen zlozila autorska dvojica J.Burian/P.Konecny

12:14:06 - otázka od: Peto Chcela by si sa radšej presadit ako solová speváčka pod svojim menom, alebo aby mala uspech kapela margot? zatial je to fajn takto, kedze mozem byt rockerka aj solistka zaroven :)) margot uz ma na konte dva albumy nasich povodnych skladieb a ja teraz zhrnam material na moje solove CD. uvidime co skor pojde :))

12:15:28 - otázka od: jelen3000 si pekna :-D kujeeem :) vyrovname sa potom :))

12:17:19 - otázka od: mayo Predpokladam, ze niekolko krat si navstivila aj Paris. Alebo sa mylim? ano pariz som navstivila uz zoparkrat naposledy na prelome rokov 2004/2005 , co je uz dost davno. Uz ma to tam zase laka ist :))

12:17:19 - otázka od: Marecek Ahoj Anfrejka, chcel by som sa ta spytat ci mas priatela??:) Ahoj Marecek

12:18:42 - otázka od: adept ahojky...máš priateľa??ďakujem.. :o) pekný dník a ty si adept na priatela? :))

12:20:44 - otázka od: tomas Ahoj Andrea, sice som nepozeral Euroviziu, ale bol som raz v jednej kaviarni, kde si dala mensiu improvizaciu s p. Burianom, a musim povedat, ze Ti to spieva naozaj skvelo, len tak dalej:) Ahoj jeej to naozaj?? no to bolo len tak pre radost. s Durim je totiz radost hrat :))

12:20:44 - otázka od: bubla co by si spravila kebyze vyhras?:o) nooo....tesila by som sa

12:22:34 - otázka od: Ivo Ahoj, čo považuješ za svoj doterajší najväčší úspech? prajem všetko dobréé :)) je ich viac...ked som vyhrala sutaze fr. piesne aj ked sa podari nejaky dobry koncert a ludia odchadzaju z neho plni zazitkov. vtedy to povazujem za uspech.

12:25:04 - otázka od: Leo ahoj. Co robíš okrem spievania s kapelou.Nech sa darí. Ahoj leo, no zda sa ze ked sa niekto venuje spievaniu, tak ze potom ine dni nerobi nic :))) ale skutocnost je taka, ze okolo jedneho koncertu sa robi vela priprav. uz len samotne skusanie kapely a tak... :))

12:28:53 - otázka od: bambulka co by si robila kebyze nwspievas? urcite nieco s hudbou. ine si neviem predstavit :)) no, uz musim ist, tak Vam vsetkym dakujem za prijemne chatovanie a este raz vdaka za vsetky nazory a podporu! P:S:Vidime sa na finale a na koncertoch samozrejme! papa! Andy

12:29:47 - otázka od: Erika Ahoj.Nevšímaj si neprajníkov.Mne si sa páčila už v Lets dance,máš krásny hlas a budem ti držať palce.Dúfam, že sa dostaneš ďaleko. Drž sa no uz som sice off, ale na toto sa neda neodpovdat! :))) drziiim !!! :)))

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu