Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Miro Jaroš: V prvom rade chcem spievať

Miro Jaroš Zobraziť galériu (12)
Miro Jaroš

BRATISLAVA - Bývalý finalista speváckej súťaže Slovensko hľadá SuperStar Miro Jaroš sa po dlhej odmlke prekvapujúco objavil na hudobnej scéne. Jeho nový singel má názov "Tlaková níž" a v týchto dňoch sa dostáva do éteru.



Miro Jaroš: V prvom



,,Ľudia sa ma často pýtali, kde som sa stratil, že o mne nie je nič počuť a ja som celý ten čas pracoval na druhom albume. Začal som spolupracovať s novým producentom Vladom Gnepom, (ktorý stojí aj za úspechmi skupiny Peha či Komajota) a už máme väčšiu časť hotovú. Dokončený bude na jar" prezrádza Jaroš. Podľa názvu by sa mohlo zdať, že Jaroš prerobil známu pesničku Richarda Mullera, ale nie je to tak. "Moja Tlaková níž je o vzťahu dvoch ľudí, ktorých vzťah prechádza ťažkým obdobím a oni sa ho snažia zachrániť. Mnohí ani nevedia, že tú pesničku spievam ja, pretože je to úplne iný štýl, než by odo mňa očakávali. Myslím, že "exoterických" pesničiek už bolo dosť! Aj ja rastiem!" dodáva Miro.

Miro Jaroš prijal naše pozvanie na online rozhovor, kde dnes online odpovedal na vaše otázky!

Rozhovor

14:27:48 - otázka od: Evita Ahoj Miro, som rada ze je o tebe znova pocut, drzala som Ti palce a tvoje pesnicky sa mi pacili, tiez ti drzim palce nech sa ti dari aj v Markize, tam si sa asi nasiel, vela stastia. Evita Dakujem pekne.....Pozdravujem vsetkych, ktori su tu prave...

14:31:04 - otázka od: rodos Si teplý ? Vzdy ked mam horucku :)

14:31:45 - otázka od: jana Ani ty ani Predna ste ma vobec nezaujali, a to uz nehovorim o tom ze ta Predna je fakt vsade, spravili z nej celebritu, ale preco ... na toto skutocne neviem odpovedat... ale Zdenka je super.

14:33:06 - otázka od: macenka ahoj Miro, ako sa ti podarili vyspievat taky vysoky ton v Tlakovej nizi? ;) pozdravujem ... co ja viem..... dost lahko...

14:33:39 - otázka od: martin Ahoj, mas naplanovane nejake vystupenia? urcite ano, sleduj moju oficialku..

14:34:22 - otázka od: lea cau ako sa mas??? a kedy budes mat novy album???prosim ta odpis ale nedam ti moju EMAIL stranku sorryy ahoj, novy album by mal vyjst v marci ak sa podari...

14:34:58 - otázka od: ESTERA Ahoj to si došiel až teraz alebo Ti nikto nedaval otazky? dosiel som pred chvilou, stihol som to len tak tak... ale uz je klud a mozem odpovedat ..

14:36:17 - otázka od: Diduška Ahoj Mirko, neak ta uz nie je vidiet... pracujes na niecom? .. to asi preto, ze pracujem velmi tichosti, ale dari sa mi celkom dobre...

14:38:02 - otázka od: Natinka awoooj! taaak, si upplne supeeer:)ako sa inak maas?:) Dakujem, mam sa dobre....

14:38:35 - otázka od: Teniska Kto sa Ti najviac pozdava z tretej Superstar? Berkyovci.. obaja:)

14:38:59 - otázka od: dodo ahoj miro..kolo by malo byt skladieb na tvojom novom albume?.. pravdepodobne 13

14:40:47 - otázka od: Janko co hovoris na Kiu v tvojej rodnej dedine?? Bol som v Teplicke nedavno ked mala kamaratka svadbu, presiel som sa aj po lese kde som chodil ked som bol maly. Z kopca som mal dobry vyhlad na celu Kiu, takmer som to tam nespoznal..

14:41:59 - otázka od: Ania Miro som rada, že už ťa ten Bulvár toľko nešpiní dosť si si užil tých hlúpostí. Prajem ti veľa síl v spievaní aj v škole. Dakujem, dufam, ze s av mediach objavim vtedy ked budem mat co povedat, ked budem mat nieco nove, ako napriklad teraz novy singel.. Tesim sa, ze sa mu dari.

14:43:16 - otázka od: Anita Caves, neviem cimi odoslalo moju otazku, tak sa pytam este raz, ako ide tvoj sukromny zivot? MAs priatelku? Chodis este do izraela na zarobky? Heh do Izraela nechodim, bol som tam naposledy nahravat album Exoterika, som vsak stale v kontakte s kamosmi... a priatelku nemam (a pre tych co chcu vrtat... tak ani priatela:) heh

14:44:25 - otázka od: rybka Ahoj Miro, ako sa ti paci v skole? obcas ta tam na chodbe vo stvrtok doobedu stretnem:) ako narocne je studovat cinstinu? Jaaj cinstina je dost narocny jazyk ale zatial to zvladam, aj ked sa moc nevyspim, ale ide to.. Najviac ma bavi kaligrafia, tazsie je to uz s citanim a gramatikou...

14:45:29 - otázka od: maya Ako to robis, ze si tak sexi? sexi? aaaale prosim ta...

14:46:31 - otázka od: lusy Servis Miroslav, len Ti chcem povedať, že cca dva roky dozadu som bola strašne do teba ;) Dá sa s Tebou dakde pom/a/ilovať?? :) da sa pomailovat tu teraz alebo na inych forach... cesta vedie cez fanklub:)

14:47:47 - otázka od: Mariana Ahoj, Tvoja pesnicka Tlaková níž je úžasná..len som chce povedat, ze drzim palce! Dakujem pekne... Tesim sa, ze ta pesnicka bola objavena vo Fun radiu a zacala sa hravat..

14:48:43 - otázka od: radka Ahoj Miruš, bude ďalšie zaujímavé video zo školy?:) heh to zalezi na spoluziakoch co zasa natocia... Najhorsie je, ze uz su taki prefikani, ze clovek ani nevie kedy ho tocia.. ved to potom aj tak vyzera:) Aspon sa bavite:)

14:49:32 - otázka od: barborka ahoj Miro , ako sa mas?? mas velmi dobre pesnicky uz sa tesim na druhy album . a este jedna otazka nebol si sa niekedy lyzovat v cicmanoch???(len tak nahodou)??? V Cicmanoch sme boli raz asi pred rokom okolo Vianoc, pekne spomienky....

14:50:24 - otázka od: majuska Ahoj, ty vies aj po arabsky? ak ano, tak nieco pekne napis.. ten jazyk sa mi velmi paci : )), dakujeeem, M. ehm.. po arabsky viem len HABIBI a to je milacik:)

14:50:54 - otázka od: maca ..Ako to ,ze ta stretavam v buse..? .... zeby preto, ze nim cestujem?.....

14:52:26 - otázka od: eliška Ahoj. Chcem sa ťa opýtať, že prečo chceš byť stále stredobodom pozornosti,pripadáš mi veľmi namyslený.dik Vies Eliska, ja mam najradsej ludi, ktori sa s tebou nikdy nestretli a uz ta sudia.... Ale ked chces mozem byt pre teba aj namysleny:)

14:53:08 - otázka od: Julo Ahoj, zaujimalo by ma, kolko ks sa predalo z Tvojho prveho albumu. neviem si predstavit, ze by to niekto stiahol z netu, nie to este kupil. heh dostal som zan paltinovu platnu a to nechci vediet za kolko kusov, to by si len tazko predychal:) Peace!!!!!!!

14:53:37 - otázka od: erika ahoj,páčia sa mi veľmi Tvoje čiernobiele fotky, budeš v tom pokračovať? To zalezi na sikovnej fotografke, ci sa da este nahovorit na spolupracu:)

14:53:58 - otázka od: kika pozeravas kriminalky?? malokedy, ale da sa

14:54:59 - otázka od: ivica ahoj miro, si v kontakte s katkou koscovou?? dokonca velmi casto... Kedze nahravam album v Presove u Katky mam takmer prechodne bydlisko:) Sme velmi dobri kamarati...

14:55:59 - otázka od: Majo Ahoj Miro! Som majo! Držal som ti palce v superstar bol si mojim favoritom spieval si super mam aj tvoje cd-cko EXOTERIKA a velmi sa mi pacie tvoje pesnicky. Ako sa mas? Dakujem Majo, mam sa fajn, som rad, ze sa ti Exoterika pacila a dufam, ze aj nove veci ta potesia... napriek tomu, ze to bude ina muzika:)

14:56:52 - otázka od: Suckersson Sleduješ tohtorocnu SuperStar a ak hej, kto sa Ti okrem otrepaneho dua Berky a Berkyova paaaci? Dikes napada ma teraz este Filip ale vsetci su super...

14:59:03 - otázka od: JHVH píšeš si texty a hudbu? citiš sa byt umelcom? ak jo, tak preco? Umelcom? Hmmmm trosku aj ano, pretoze si dokazem sam vymysliet melodiu, text..

14:59:25 - otázka od: Cica Ahoj Mirko, bude k tejto novej pesnicke aj klip? to je tazka otazka, zatial sa o tom neuvazuje..

15:00:33 - otázka od: ??? Filip Lenárth podla teba spieva fajn alebo ako?... lebo podla mna fajn dokonca na webe je uz aj stranka onom.... prosim odpovedz spieva super a mam pocit, ze je dokonca typek, ktorý dokáže strhnúť davy. do spevu dava vsetko, aspon taky mam z neho pocit.

15:00:56 - otázka od: peter Ahoj Mirec, čo hovoríš na tohtoročnú porotu v superstar? (Mne osobne tam viac sedí Dara, ako jej obe predchodkyne.) jednoznacne:)

15:01:35 - otázka od: Teddy Ahoj Miro zivis sa cisto spievanim ci robis aj nieco ine? Dik a vela stastia halvne studujem a pracujem v televizii, je to dobra skola, clovek sa tam nauci vidiet showbiz aj z tej opacnej strany:)

15:02:14 - otázka od: Peter Ahoj Miro,chcel by som sa spytat,ci ti uz funguje www stranka? dakujem. funguje, len COM sa vymenilo za SK a chysta sa aj zmena dizajnu, prid sa pozriet:)

15:03:39 - otázka od: gahan Ahoj Miro! Chcemsa spytat či sa tu páci depeche mode kede si ho spieval na jednom z vecerov v superstar a ako si spokojny so svojou interpretaciou piesne enjoy the silence, myslis ze si ju zvladol? Nooo odstupom casu si myslim, ze som mohol viacej veci v zivote urobit inac, na druhej strane sa z nich clovek pouci.. takze v podstate nic nelutujem... Nebol to vsak vykon, ktorym by som sa extra chvalil..

15:04:29 - otázka od: lilika Ahoj Miro, bola som niekedy casto na "modrakoch", Ty vies co myslim, myslim ze si fajn clovek, nech sa Ti dari tak, aby si bol so sebou spokojny...vela stastia!! modracikovci su zlati, obcas tam zabludim, aj ked casu uz pomenej... posielam poosooo

15:05:10 - otázka od: miro Miro cau.... som z vychodu Svidnik a fandim ti .... z celej superstar si bol fajn ty..... mas uz nejake svoje CD? kde ho dostanem? vsetko dobre drz sa si spravny chlap prve cd je davno vonku a na druhom sa pracuje, treba si nan pockat do marca:)

15:06:27 - otázka od: Ani chcem sa spytat preco si si dal taky originalny nazov svojej novej piesne? myslis, ze uputas aspon nazvom, ked uz nie hudbou??? Ani, nastastie sa mi teraz dari uputat prave tou hudbou:) a by the way nazov je vec textara a mne sa paci.

15:07:20 - otázka od: pepe preco sa snazis este niekam pchat ked o to nikto nema zaujem ? ... nie je zaujem? ved aj ty mi pises :)

15:07:58 - otázka od: Iva Ahoj Miro pocula som ze robis v Markize na dramaturgii - budeme tam niekedy moct vidiet aj na obraze? takmer kazdy piatok budem informovat ludi o tom co budu superstaristi spievat, takze ano v kratkych vstupoch...

15:08:29 - otázka od: JHVH čo hovoríš na Kontrafakt. myslím ze tvoje meno odznelo v nejakom treku... Kontrafakt beriem ako sucast hudobnej sceny, ale tato hudba mi nic nehovori

15:11:23 - otázka od: Je to jedno Otázka pre redakciu. Prečo Jaroš preskakuje otázky a odpovedá len na tie , ktoré mu vyhovujú? Mali by ste sa v redakcii na tým zamyslieť. Dať tam všetky otázky ktoré diskutér dostal, no a keď ich preskočí /lebo ho neospevujú a sú na jeho adresu kritické/ no tak nech bude jasné, že ich "preskočil" a na nich neodpovedá... Načo tá cenzúra u "rychlokvašiek"... Nie je to pravda pan "rychlokvaska" ze by som neodpovedal na otazky,ale je tu aspon 100 otazok kde sa ma ludia pytaju veci na ktore som uz odpovedal... a je tu dalsich 420! otazok takze tolko na vysvetlenie... preto preskakujem..

15:13:17 - otázka od: jaja az teraz som si vsimla online rozhovor s Tebou, drzim Ti palceky. V akom style bude Tvoje druhe CD. Prajem vela uspechov :-x elektro pop by to mohol vystihovat... Robim s Vladom Gnepom, ktory ma na svedomi vela uspesnych projektov, naposledy Komajotu a ma siroky prehlad o hudbe.. Navyse sa nebrani experimentovat a preto som rad, ze mozem patrit medzi tych stastnych ludi na ktorych svoj talent a energiu vyuziva:)

15:16:05 - otázka od: jana fakt si mysliš ze hudba je to, čím by si sa mal zaoberať? Ja myslím, že nie - po vypočutí 1. albumu, kotrý som vypočula od začiatku do konca / nasilu/ a absolútne ma neoslovil a ani ľudí okolo mňa. myslim, ze ano... Clovek by mal vzdy robit to co ho najviac bavi a to ze oslovi ludi natolko, ze si album kupia je vzdy pre interpreta to naj.. Zatial sa nestazujem, mozno sa ti bude pacit novy album, mozno nie. ani mne sa nepaci vsetko a nikto ma to nedonuti pocuvat ani "nasilu" maj sa

15:17:19 - otázka od: lenkalv cawes mirus:)mas uzastnu charizmu fakt:)...keby ta naaahodou niekto pozval spravit koncert prisiel by si? myslim si, ze ano ak by som mal cas a nebol to koncert na podporu niecoho s cim nesuhlasim.

15:17:49 - otázka od: emo lady kolko mas vlastne uz rokov? 29!

15:18:44 - otázka od: MAŤKA MIRKO si fakt fesak na tej fotke co ta odfotili v redakcii!! ja som ich este nevidel...teda fotky z redakcie

15:20:25 - otázka od: Miso Richter Zaujimalo by ma, ci si Mirko vybera odpovede, na ktore nam odpovie, alebo nie. Ak nie, zaujimalo by ma, preco zavadza verejnost vyhlaseniami v radiu, ze sa vzdal stipendijneho pobytu v Cine v prospech spoluziacky, ked vsetci, co sme tam boli vieme, ze pan Jaros cez vyberove konanie nepresiel. Odpovie mi uz teraz pan Jaros na tuto otazku??? Misko cau, asi nevies ako to v skutocnosti bolo... Kedze sa pozname osobne, porozpravame sa o tom v skole..

15:21:09 - otázka od: Katka Ahoj! Uz sa Ti niekedy stalo, ze si u niekoho v byte (mimo kamaratov) nasiel svoju fotku na chladnicke? nie, lebo nechodim na navstevu k ludom ktorych nepoznam

15:23:04 - otázka od: maťa ahoj len som ti chcela povedat, ze v galerii v mas dve foto na ktorych si velky fesak :-) (konkretne posledne dve) heh to su tie najnovsie... tie predtym by som dal hned zmazat:).. Cas kohutov bol fajn, ale v sucasnosti ma viac bavi byt nenapadnejsim.

15:24:24 - otázka od: Aladar sevas šrac. no dze si bul doteraz??? hoci špivac neumis, vyzeras ja gej... ale chybal si nam. co noveho? Tlakova niz:) .... zatial...

15:25:47 - otázka od: Ani ja som pocula,ze si mal financne problemy.. je to pravda? je to pravda, ale teraz som viac menej v pohode.. Od sedemnastich sa staram viac menej sam o seba, niekdy je lepsie, inokedy horsie, ale obcas aj fasa:)

15:26:14 - otázka od: Slavka Ahoj Mirko, môžem sa ťa nezáväzne opýtať, či máš momentálne priateľku??? Som zo Žiliny a mám o teba záujem, mali by sme k sebe blízko :o) nemali by sme blizko, pretoze ja byvam v Bratislave.

15:29:13 - otázka od: Radka V akom časovom rozmädzí sa dokážeš naučiť novú choreografiu?? :) veeelmi dlho, o to tvrdsie musim na sebe makat a tesim sa ked sa nieco vydari

15:30:22 - otázka od: Mi ahoj Miro, aka je cena za Tvoje hodinove vystupenie? zavisi od akcie, ci pridem s kapelou (ozaj!!!!! hravam s kapelou a je to skvele!) a podobne, takze na to ti rada odpovie moja manazerka Ivetka, kontakt cez moju stranku.

15:31:47 - otázka od: Katerina Si fakt sympatický, ako to robis, ze aj tak peeeekne spievas a dobre vyzeras? ja neviem, spytaj sa mojich rodicov.... Mne sice vzdy ked nieco vycitali a mama si povzdychla "Ach jaaj, ty si taky nepodareny!" ja som zvykol reagovat " Ale ja za to nemozem, ze som sa vam nepodaril"! heh:)

15:32:41 - otázka od: Masa cauko....... si super chalos, fajne mozeme pokecat. Nie si uz unaveny z tych otazociek??? Drzim ti palceky vo vsetkom, nech sa ti dari. Si fakt super ani nie, skor sa stale opakuju a uz ich je tu cez 600! rad by som odpovedal vsetkym, ale nestiham:( je mi luto

15:33:23 - otázka od: iva Dlhsie som ta nevidela vystupovat so Stevom Chlebom - preco? Budes uz teraz vystupovat iba s kapelou? Zalezi od podujatia, rad si zatancujem aj so Stevom, dobre sa s nim spolupracuje.

15:34:12 - otázka od: Rocker Baví ťa stále spievať komerčne shity??? podla toho co povazujes za komercny shit, bavi ma hudba aku v sucasnosti robim, do akej kategorie si to zaradis je na tebe.

15:34:33 - otázka od: otaznicek ako sa vola tvoja stranka? www.mirojaros.sk

15:36:31 - otázka od: Palko Ahoj Prečo sa vraciaš až terz na hudobnu scenu ??? diki za odpoved potreboval som pauzu, bolo toho privela a potreboval som si hlavne ujasnit ktorou cestou chcem ist. Clovek by sa mal ohlasit vtedy ked sam vie co chce povedat a nie preto, ze je do toho dotlaceny napr.nahravacou firmou a pod. Myslim,ze teraz je ten spravny cas...

15:37:52 - otázka od: aťka Si super, strašne rada Ťa počúvam a aj sa na Teba pozerám. A čo práca v Markíze, je to to čo si chcel robiť alebo to berieš len ako job. Prajem osobné a pracovné úspechy. V prvom rade chcem spievat, praca v televizii je zaujimava a poskytuje my staly prijem, navyse sa pri nej vela ucim a dakujem Aťka.

15:39:25 - otázka od: mato Ahoj Miro nie je ti luto ze uz nechodis s Katkou, boli ste super parik, alebo to nebola ta prava? niekedy to proste vyprcha, na lasku nie je sablona, vsetko ukaze cas... Mozno to nebola ta prava, mozno ja som nebol ten pravy..

15:39:57 - otázka od: Lea Mirko, ako vidím je o teba veľký záujem. Si veľmi sympatický mladý muž....:o) Páči sa mi tvoj image, vieš pôsobíš tak elektrizujúco.....až mi behajú zimomriavky po tele...úplne všade. A ty ako? Si aspoň trošku vzrušený za tým PC??? ... no teraz uz ano:)

15:40:10 - otázka od: mary kto ta v poslednom case oslovil, a co dobre v tebe zanechal:-))) .. to je tajomstvo..

15:41:21 - otázka od: hela ahoj Miro, chcem Ťa len pozdraviť a zaželať veľa šťastia. Tlaková níž je super pieseň a keď ju počujem v rádiu tak len tú si dám nahlas. Dúfam, že aj celý album bude v tom duchu a štýle. Xie xie (dakujem v cinstine) album bude viac menej taky pohodovejsi a Tlakovka na nom urcite bude v celej svojej verzii, pretoze ta co hra v radiach je skratena...

15:42:19 - otázka od: Peter serwus miro ako sa mas ??? je to ze budes moderovat superstar magazin nie, Bruno vas rad poinformuje o zakulisi... ja pracujem len v ramci piatkoveho Telerana

15:43:18 - otázka od: anna si stale za prave lesbiciek a gayov? asi preto si ludia myslia ze si aj ty z nich, ale myslim ze treba ukazat ze aj ony su len ludia, som rada ze sa takto vyjadrujes.aky mas nazor na nich ty osobne? Som stale za ich prava, ako aj za prava inych, ktorym sa ublizuje, vratane zvierat.

15:43:51 - otázka od: jeana ahoj chcem ta len pozdravit a popriat vela uspechov len jednu otazocku mam nechces sa usadit a mat rodinku?. dakujem pa j A vies, ze niekdy ma taky pocit prekvapi?

15:44:45 - otázka od: bibinka myslis ze kazdemu sa raz vrati to dobre a to zle co v zivote napachal????:-) vies, ze zacinam tomu veriet? hlavne v poslednej dobe

15:45:31 - otázka od: Nuna Cauo Mirec nie je ti luto za superstar??? Vobec nie, rad to prenecham inym... Kto bude skutocna superstar sa uvidi az po skonceni sutaze.

15:47:17 - otázka od: Sharon ahoj Miro,konečne o tebe niečo počuť:-)...nový singel je naozaj krásny, a iný. viacej sa mi páči,teda ten štýl. budeš mať cd? ako sa ti páčilo v ranfane s adelou a pycom?som trochu počúvala cestou do školy:-))..išla som prasknúť od smiechu....tak sa maj!♥ Ahoj, s Adelou a Sajfom je psina, casto som ani nevedel, ze uz sme v eteri... som do nich:)

15:48:49 - otázka od: radka Miri, prosím ako sa to povie ten autobus po čínsky?:) gong gong chi qe citaj gun gun čí cche

15:49:05 - otázka od: Mika Mirko, ako sa Ti paci Adela Banasova v casaku ako vona roka? na nespoznanie... super

15:53:57 - otázka od: typek Osobne si myslim ze chodenie s Koscovou bola len trapna zamienka ako sa dostat do povedomia verejnosti. Prosim Ta vyjadri sa k tomuto podnetu :D myslim, ze patris medzi ludi, ktori viac veria bulvyru co ma mrzi, ale nie vsetko je tak ako sa pise... Je mi luto, ze ta sklamem, ale s Katkou sme mali vztah so vsetkym co k tomu patri a uz sa k tomu vyjadrovat nebudem... Je to stale dookola to iste

15:54:21 - otázka od: mishelka ahoj mikro. taka mozno trcha blba otazka...ale rad papas? ak hej..co mas najradsej...a este..musis niekedy drzat ?? dieety,alebo to tebe netreba??dakujem drz sa :) praveze sa teraz snazim vela jset a pravidelne chodim cvicit:)

15:57:59 - otázka od: maros Zdravim, tvoj novy singel sa mi velmi paci, ma daco do seba, prosto je to hudba ktora je fajn a dokazez sa podla mna v nej presadit, mal si mat viac takychto singlov. Minule pesnicky na styl tych africkych piesni ci ake to boli neboli zle ale nie az takto uspesne podla mna ako je tato...nech sa ti dari, pokracuj v takychto singloch..AHOJ Dakujem ... Uz musim koncit.. Mrzi ma, ze som neodpovedal vsetkym. Pravdupovediac ma ani nenapadlo, ze vas bude tolko pisat. Ak by ste chceli hocico o mne vediet napiste na oficialku, odpovede najdete na www.mirojaros.ak . Prajem vam prijemny zvysok dna a majte sa fajn.. Miro

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu