Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

PACI PAC sú online práve teraz!

(Zdroj: PR)

Paci Pac zaznamenali raketový štart v minulom roku, keď ich prvý singel pre deti Ťapy ťap dosiahol viac ako pol milióna videní na youtube za 3 mesiace. K dnešnému dňu majú viac ako 2000 odberateľov a viac ako 1,5 milióna videní na svojom kanály.

Hudbu produkuje Mário (ex-Inekafe) a spieva Adriana, ktorú práca s deťmi nesmierne napĺňa. Pred Vianocami im vyšlo debutové CD a DVD pre deti , ktoré sa postupne dostáva do každej domácnosti s malými deťmi, o čom svedčí aj predaj oboch nosičov. Momentálne vystupujú vo dvojici a robia radosť deťom po celom Slovensku. Opýtajte sa ich čo majú v pláne, kam všade sa chystajú a napíšte ktorú pesničku má vaše dieťa najradšej.

Najbližšie môžete PACI PAC vidieť na týchto miestach:

7.2. Malacky , Kulturní Domeček

13.2. Sečovce , Kultúrny dom

15.2. Hlohovec , Kino

20.2. Prešov , Kultúrne stredisko Šváby (vstupenky na predpredaj.sk)

21.2. Snina , Dom Kultúry

28.2. Krupina, Kino Kultúra (vstupenky na predpredaj.sk)

6.3. Most pri Bratislave, Dom Kultúry (vstupenky na predpredaj.sk)

20.3. Prievidza, OC Korzo

27.3. Trávnica, Dom Kultúry

3.4. Banská Bystrica, Klub HaD (vstupenky na predpredaj.sk)

10.3. Dubnica nad Váhom , Dom Kultúry (vstupenky na predpredaj.sk)

 

www.pacipac.sk 

- reklamná správa -

 

Nahlásiť chybu

Online Rozhovor

03.02.2016 10:37 - otázka od martina
Dobry den Pacipac, mozem sa spytat kolko priblizne trva Vase vystupenie a ci sa do programu mozu zapajat aj deticky?
Dobry den Martinka, nase vystupenie ma 50min. , obsahuje vsetky pesnicky z DVD ako aj rozpravku o troch prasiatkach a zapajame aj deticky. Robime s nimi vlacik po celej sale, hrame sa s nimi dokolecka dokola a skaceme na opicu napriklad. Cize ano, aj deti zapajame v nasich vystupeniach. Pekny den.
03.02.2016 10:31 - otázka od kika12
ahojte paci a pac prišli by ste aj k nám do škôlky?
Dobrý deň samozrejme, vieme prísť potešiť deti aj vo vašej škôlke. Stačí keď nám napíšete na infopacipac@gmail.com a nezabudnete napísať v ktorom meste to má byť, pre koľko detí cca a môžete rovno navrhnúť termín. My vám radi odpovieme a prípadne navrhneme iný termín koncertu u vás. Pekný deň.
03.02.2016 10:29 - otázka od Lucia
ahojte Paci a Pac :) Vase DVD pozera nasa dcerka nonstop a uz sme sa vdaka vam naucili pocitat a aj ako robi opica ci vlacik :) dakujeme za tak krasnu tvorbu pre deti a dufame ze v nej budete pokracovat! Kedy mozme ocakavat nove DVD???
Dobrý deň ďakujeme. Pomaličky pracujeme na nových pesničkách a nové DVD by malo vyjsť opäť na jeseň. Pekný deň
03.02.2016 10:28 - otázka od Kristínka
ste super!!! pokracujte v tom co robite! uz sa na Vas tesime v Bratislave :)
Ďakujeme! V Bratislave budeme najbližšie v Zrkadlovom Háji. Aj my sa tešíme :)
03.02.2016 10:09 - otázka od Mária
odkedy máme vaše dvd doma, nič iné nám nehrá v obývačke :) malej najoblúbenejšia pesnička je tri prasiatka , vie aj celú rozprávku naspamäť . Nechystáte sa do trnavy?
Dobrý deň. Prasiatka hrávame na koncertoch ako poslednú pesničku. Samozrejme nechýba aj rozprávka. V Trnave nás môžete vidieť 21.3. o 17:00hod v kine Hviezda. Pekný deň prajeme.
03.02.2016 10:06 - otázka od mamička
Ahojte dcérka nemôže bez vašich pesničiek zaspať! Pozeráme vaše DVD nonstop! :) Držíme vám palce!
Dobrý deň ďakujeme ! Presne takéto ohlasy nám robia najväčšiu radosť! Všetko dobré prajeme.
03.02.2016 10:03 - otázka od iveta
zdravím vás, prosím ako si rezervujeme vstupenky v Prešove?
Dobrý deň vstupenky sa dajú kúpiť online na www.predpredaj.sk , je tam obmedzený počet miest. Stačí keď zadáte do vyhľadávača pacipac. Pekný deň prajeme.
03.02.2016 10:01 - otázka od kristina
Dobrý deň chystáte nové pesničky ako máte napríklad OPICU? Tá sa malému strašne páči .
Dobrý deň áno, na novom CD a DVD budúopäť veselé pesničky ako je OPICA. Teraz ideme nahrávať napríklad pesničku o slonovi, ktorý strašne dupe a budí tým susedov :) Pekný deň prajeme.
03.02.2016 09:51 - otázka od Hanka
Ahojte, chcela by som sa spýtať, pre ako staré deti sú určené vaše vystúpenia? Je na nich možnosť zakúpiť aj občerstvenie?
Dobrý deň naše vystúpenia navštevujú prevažne škôlkari, ale aj jasličkári. Veľakrát prídu ale aj tie najmenšie, aj 6 mesačné napríklad boli. Záleží na rodičoch. Občerstvenie záleží na organizátorovi. Ak sa koná koncert v mieste kde je to možné tak tam občerstvenie je. Ale v kultúrakoch to napríklad nebýva zvykom. Nebráni vám to ale priniesť si občerstvenie so sebou. Nikto vás zo sály nevyhodí s nápojom pre vás a vaše dieťa. Pekný deň prajeme.
03.02.2016 09:38 - otázka od Maria
Dobrý deň, chcem sa spýtať, kedy plánujete nové CD a rozprávky?
Dobrý deň pracujeme na nich už teraz. Postupne ich pripravujeme v štúdiu. Čoskoro uvidíte náš nový videoklip na youtube PACI PAC. Stačí keď sa stanete našimi odberateľmi a dozviete sa o novom videoklipe ako prví. Pekný deň.
03.02.2016 09:20 - otázka od Veronika
Dobrý deň prajem,prečo práve názov PACI PAC?a čo hovoríte na ten úsoech na youtube?a nato že Vás ľudia začínajú spoznávať?
Dobrý deň PACI PAC pretože je to vďaka našej prvej pesničke Ťapi ťap. Nečakali sme také ohlasy. Pesničku napísal gitarista svojej dcérke a chcel natočiť k tomu video, tak sme museli vymyslieť názov a pomenovali sa PACI PAC :) Tešíme sa z každého koncertu a kladných ohlasov s ktorými sa stretávame, je to krásny pocit, robiť pesničky pre deti a vidieť aké sú šťastné keď ich počujú a vidia nás na koncertoch. Je to pre nás tá najkrajšia odmena. Pekný deň.
03.02.2016 09:16 - otázka od Janka
Ahojte, mojim synom sa velmi pacite:) Chcem sa spytat, ci neplanujete koncert aj v Ziline. Dakujem
Dobrý deň V Žiline sme už hrali, ale chystáme sa tam znova na jeseň v rámci nášho turné PACI PAC - pesničky pre vaše detičky. Najbližšie budeme v Martine. Pekný zvyšok dňa.
03.02.2016 09:15 - otázka od pali
Ahoj Wayo, svojho casu ste spolu s tvojim bratom Dodom mali dost zasadny rozpor s Vratkom Rohonom, ktory znamenal rozpad kapely Ine Kafe a vznik Plus Minus. Mali ste vtedy na seba vzajomne dost tazke srdce co si pamatam, aky je tvoj vztah k Vratkovi v sucasnosti, komunikujete spolu?
Vratko je trošku komplikovaná povaha. Ale nikto nie sme dokonalý. Možno nájde časom v živote kľud a rešpekt voči iným a potom to bude mať aj v kapele určite jednoduchšie. Keď sa stretneme tak samozrejme pokecáme, kto má čo nové. Prajeme mu všetko dobré, teraz sa mu narodilo ďalšie dieťa, tak gratulujeme! Dúfame že bude počúvať PACI PAC :)
03.02.2016 09:11 - otázka od bublinka
ahoj Aďka, čo je pre teba kľúčový kritériom pri výbere partnera: a) fyzický vzhľad a postava b) finančné zázemie a stav jeho konta c) povaha a charakterové vlastností d) to aké má auto
Ahoj bublinka môj priateľ nie je ani bohatý, ani nemá auto, ale mne sa páči a ak popracuje na svojej povahe tak bude úplne top :) Pekný deň.
03.02.2016 09:09 - otázka od Mária Bitáková
Dobrý deň p. Praženec. Boli ste známy rebel a pankáč, neuznávajúci spoločenské konvencie a v rámci kontroverznej formácie Iné Kafe ste vo svojich skladbách častokrát ostro kritizovali spoločesnské zriadenie, systém a zaužívané hodnoty. Nemyslíte si, že rodičia deti môžu mať strach z toho, že pre ich malé ratolesti odrazu spieva bývalý búrlivák ako ste vy? Ďakujem a prajem pekný deň.
Dobrý deň, nemyslím si že sme patrili s Inekafe medzi takých buričov ako ste to opísali.Samozrejme v mladosti človek napíše pesničky, ktoré ostro kritizujú systém.Ale dnes mám už 37 rokov, 2 deti, manželku a ako každý človek, aj ja som dospel a momentálne mi robí radosť práve moja rodina a hlavne deti, pre ktoré sú určené pesničky PACI PAC. Veď posúďte sami. Stačí ak si naše pesničky vypočujete na našom youtube kanály. Pekný deň prajem.

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu