Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Zabila svoje deti, telá schovala do šatníka!

Michele Kalina
Michele Kalina

READING - Žena, ktorá počas mimomanželského pomeru splodila so svojím milencom niekoľko detí, je obvinená z toho, že minimálne štyri z nich zabila a ich pozostatky ukryla vo svojom šatníku. Šokujúci nález odhalila pred pár mesiacmi až jej rodina.

Michele Kalinovej (44) zo severovýchodu Spojených štátov sa počas niekoľkých rokov úspešne podarilo utajiť minimálne šesť tehotenstiev, z ktorých sa jej narodilo päť detí. Väčšinu z nich mala splodiť so svojím milencom. Ten si podľa svojich slov rastúceho brucha svojej partnerky všimol, Kalinová mu však povedala, že sa jedná o cystu.

Žena bábätká tesne po narodení udusila alebo otrávila a schovala do skrine. Ich mŕtve telíčka objavil toto leto až jej manžel s dcérou v šatníku, kde ich ukrývala v chladiacich nádobách, pričom jedna z nich bola dokonca zaliata betónom.

Kalinová sa momentálne nachádza vo väzbe bez možnosti prepustenia na kauciu a čelí obvineniu zo zabitia a hanobenia mŕtvych. Prípad polícia stále vyšetruje, sťažuje jej ho však fakt, že sa doteraz nepodarilo nájsť žiadne dokumenty vypovedajúce o poskytnutí prenatálnej starostlivosti. Výnimkou je prípad z roku 2003, kedy Kalinová v nemocnici porodila dieťa, ktoré dala vzápätí na adopciu.

Okrem devätnásťročnej dcéry mal spolu manželský pár ešte trinásťročného syna, ktorý však pred desiatimi rokmi zomrel na následky mozgovej obrny. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu