Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zlodeja zabila elektrina pri krádeži medených káblov

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Jupiterimages)

LOS ANGELES - Američana zabil elektrický prúd a jeho manželka utrpela ťažké popáleniny, keď sa spoločne snažili ukradnúť medené elektrické vedenie z opusteného skladu. O nešťastí v južnej časti Kalifornie včera informoval spravodajský server CNN.

"Domnievali sa, že vedenie nie je pod prúdom," povedal hovorca miestnej polície Keith Hüppe. Žena bola údajne popálená na polovici tela a po prevoze do nemocnice zostáva v kritickom stave.

Podľa vyšetrovateľov elektrický prúd muža zabil. Výboj zároveň zapálil sklad, v ktorom sa manželský pár pokúšal medené drôty ukradnúť. Žena sa pokúsila svojho manžela vytiahnuť z horiaceho skladiska, keď sa ho ale dotkla, jeho telo doviedlo elektrinu až k nej.

Neďaleko skladiska polícia objavila nákladné vozidlo, v ktorom boli dve malé deti oboch zlodejov. Deťom sa pri nešťastí nič nestalo a teraz sa o ne starajú sociálne úrady.

Podľa niektorých čitateľov článku o nešťastí by pár mohol získať Darwinovu cenu. Ironické ocenenie je udeľované každoročne ľuďom, ktorí zomrú zvlášť kurióznym spôsobom. Cena je podľa oficiálnej definície určená tým, "ktorí sa zaslúžili o zlepšenie ľudského genofondu tým, že sa z neho sami odstránili". 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu