Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Pozostatky agenta našli v Londýne v športovej taške!

Vyšetrovatelia zaisťujú miesto činu
Vyšetrovatelia zaisťujú miesto činu

BRATISLAVA/LONDÝN – Telesné pozostatky údajného britského agenta našli uložené v športovej taške a vo vani v jednom z bytov v centre Londýna. Príčiny smrti ani ďalšie podrobnosti okolo jeho usmrtenia nie sú zatiaľ známe.

Muž, ktorého médiá popisujú ako tridsiatnika, matematického experta a náruživého cyklistu, mal pracovať pre spravodajskú službu MI6.

Polícia vnikla do jeho bytu vo štvrti Pimlico po informáciách, že nájomníka dlhší čas nikto nevidel. Polícia nespresnila čas, podľa dohadov médií však telo mohlo ležať v byte až dva týždne. Mobilné telefóny aj SIM karty našli odložené v jeho byte. Vyšetrovatelia sa teraz sústreďujú na jeho životný štýl a objasnenie jeho pohybu v posledných hodinách života. Polícia poprela informácie, podľa ktorých mali muža dobodať a zisťuje, či smrť nastala následkom uškrtenia, udusenia alebo po aplikovaní drog. K objasneniu príčin budú potrebné toxikologické testy.

K poslednej vražde agenta na britských ostrovoch došlo v novembri 2006. Na následky otravy polóniom zomrel bývalý ruský agent Alexander Litvinenko.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu