Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Dobodal svoju priateľku, telo nechal týždeň v byte

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: isifa)

BRATISLAVA/BRNO - Za brutálnu vraždu bol dnes odsúdený Vladimír Zárybnický, ktorý dobodal svoju priateľku, nechal ju vykrvácať a telo skrýval týždeň v byte! Dostal 16 rokov.

Žena mohla prežiť, keby k nej ihneď privolal pomoc, trvalo možno až desiatky minút, než vykrvácala. Zárybnický chladnokrvne počkal, až žena zomrie, potom ju vyzliekol a ukryl v posteli. Keď sa na ňu pýtali susedia, povedal, že je u známych. Polícii všetko oznámil až týždeň po čine.

Zárybnického obhajkyňa tvrdila, že sa jej klient len bránil. Žena ho vraj napadla nožom, pritom spadla a bodla sa. Zo znaleckých posudkov však vyplýva, že útočníkom bol Zárybnický. Žena mala tri bodné rany v hrudníku, poranený krk a hlavu. "Znalci sa zúčastnili rekonštrukcie trestného činu a verziu obhajoby vylúčili," uviedla Halina Černá, sudkyňa krajského súdu v Brne. V tomto meste sa vražda aj stala.

 Zavraždená mala problémy s alkoholom. Zárybnický sa k nej prisťahoval, keď nemal kde bývať. Súd sa priklonil k názoru, že zavraždená chcela muža vyhodiť, on sa s tým nemohol zmieriť a napadol ju. "Poľahčujúca okolnosť je len doterajšia beztrestnosť obžalovaného," dodala k rozsudku sudkyňa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu