Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Vodičku s 3,26 promile prezradilo banálne parkovanie

ilustračné foto
ilustračné foto

JABLONEC NAD NISOU - Banálna nehoda odhalila v Jablonci nad Nisou opitú vodičku - rekordérku. Žena (44) chcela v nedeľu popoludní zaparkovať svoju Feliciu, ale zle odhadla vzdialenosť a nedobrzdila za Favoritom, ktorý ľahko nabúrala. Privolaní policajti žene pri dychovej skúške namerali 3,26 promile alkoholu.

Policajtom sa priznala, že v priebehu dňa vypila asi dva litre vína, povedala jablonecká policajná hovorkyňa Dagmar Sochorová.

Na zaparkovanom aute spôsobila škodu 7000 českých korún. "Bolo šťastie, že tam nikto nebol, a tak pri tom nikoho nezranila," povedala Sochorová.

Za ohrozenie pod vplyvom návykovej látky teraz žene hrozí až rok väzenia. Tohto roku však nie je v Jablonci prvou odhalenou preborníčkou v konzumácii alkoholu. V apríli policajti zadržali o rok staršiu cudzinku, ktorá na priechode ľahko zranila chodcov a z miesta ušla. Policajtov, ktorí ju neskôr zadržali, sa snažila presvedčiť, že si zrážku nevšimla. Keď jej v dychu namerali tri promile, priznala, že vypila fľašu vodky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu