Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Predstierala tehotenstvo a uniesla cudzie dieťa!

Stephanie Fosterová
Stephanie Fosterová

PRAIRIE CREEK - K zúfalému kroku sa odhodlala žena, ktorá prekonala už niekoľko potratov. Keď sa jej vytúžené dieťa po dlhých rokoch čakania stále nedarilo donosiť, vytipovala si manželský pár, ktorý v ich dome dobodala a ich dieťa uniesla.

Stephanie Fosterová (34) túžila po dieťati tak veľmi, že keď minulý rok na jeseň opäť potratila, manželovi nič nepovedala a namiesto toho začala splietať šialený plán.

Začala pátrať vo svojom okolí a nakoniec si vytipovala mladú ženu, ktorá otehotnela približne v rovnakom čase ako ona. Pred manželom predstierala tehotenstvo tak, že si brucho vypchávala vankúšmi. Keď sa jej chcel dotknúť, aby ucítil pohyby dieťaťa, strčila si pod tričko malý štetec a trochu ním pohýbala. Zúfalá žena takisto sfalšovala rodný list.

Jej snaha vyvrcholila nedávno, keď sa vybrala do domu manželského páru Ashley and Michaela Speersovcov s cieľom privlastniť si ich jednomesačného syna. Keď sa Fosterovej postavili na odpor, začala ich bodať nožom.

Polícia ženu krátko nato zatkla a momentálne čaká vo väzbe bez možnosti kaucie. Rodičia dieťaťa sa zotavujú v nemocnici a o ich syna sa zatiaľ starajú príbuzní. Manžel Fosterovej odmietol celú záležitosť komentovať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu