Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vlastným telom uchránil dieťa pred autom!

Muž na rukách drží svoje dieťa, ktoré ochránil pred nárazom
Muž na rukách drží svoje dieťa, ktoré ochránil pred nárazom

SYDNEY - Austrálske médiá uverejnili hrôzostrašnú nahrávku nehody, pri ktorej muž, do ktorého narazilo auto, tlačí svojho syna k sebe a chráni ho vlastným telom pred nárazom. Uviedla to dnes agentúra AP.

Nehoda sa stala na sydneyskom západnom predmestí Penrith v roku 2008. Videozáznam podľa AP prvýkrát v pondelok odvysielala austrálska televízna stanica Nine Network.

Nahrávka z bezpečnostnej kamery ukazuje automobil, ako sa rúti k mužovi, ktorého austrálske médiá identifikovali ako Andrewa Leacha. Ten v tej chvíli stál na chodníku pred obchodom a držal v náručí svojho syna Haydena. Auto narazilo do Leacha a pritlačilo ho k výkladu obchodu. Dieťa po celý čas tlačil k hrudi a chránil ho pred plným nárazom.

Voz potom narazil aj do Leachových rodičov, ktorí stáli obďaleč a vymrštil do vzduchu prázdny kočík dieťatka. Server televíznej stanice Sky News uviedol, že auto riadila vodička (82), ktorá nad ním stratila kontrolu. Údajne v okamihu nehody dostala infarkt.

"Pomyslel som si, že keď do mňa narazí zozadu, možno si zlomím nohu," citoval Leacha news.sky.com. Po zrážke sa Leachovi so synom podarilo dostať spoza auta a začal hľadať svojich rodičov. Tí utrpeli ťažké zranenia a museli byť hospitalizovaní, ale prežili.

Leach vyviazol so zlomeninou nohy. Hayden bol vraj vydesený, inak sa mu ale nestalo nič.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu