Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Bábätko zabudli v aute, po 13-tich hodinách zomrelo

Dom, v ktorom malá Sofia ešte donedávna bývala
Dom, v ktorom malá Sofia ešte donedávna bývala

ANTIOCH - Sedemmesačné kalifornské dievčatko zahynulo po tom, čo ju jej rodičia nechali v aute neuveriteľných trinásť hodín. Polícia však tvrdí, že pravdepodobne išlo o sériu nešťastných náhod. Zatiaľ voči rodičom nevzniesla žiadne obvinenia.

Rodičia, ktorí boli na návšteve u príbuzných, sa domov vrátili okolo tretej nadránom, pričom si mysleli, že z auta vzal malú Sofiu ten druhý.

"Obidvaja rodičia videli, že dvere na detskej izbe sú zavreté, a preto predpokladali, že Sofia leží vo svojej postieľke," povedal policajný hovorca Leonard Orman.

Nasledujúce ráno sa Sofiin otec vybral do fitness centra, nevediac o tom, že jeho dcéra sa stále nachádza v aute. Po tom, ako si jeho manželka uvedomila, že dcéra nie je doma, zavolala mužovi, ktorý našiel Sofiu na zadnom sedadle svojho auta. V tom čase už bola mŕtva. Polícia rodičov testovala na drogy a alkohol, výsledky ešte nie sú známe.

Manželský pár má ešte dvojročnú dcéru, ktorá sa momentálne nachádza v ústavnej starostlivosti. Vyšetrovatelia u nej neobjavili žiadne známky zanedbania starostlivosti. Polícia sa doteraz nevyjadrila, či rodičov obviní z trestného činu.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu