Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Kamionista si údajne nevšimol auto pod sebou!

Kamión tlačí pred sebou malý Renault Clio
Kamión tlačí pred sebou malý Renault Clio

BRATISLAVA/LONDÝN – Najprv užívatelia pochybovali, či je video vôbec pravé. Zábery zverejnené na youtube, na ktorom sa rúti kamión a pred sebou tlačí malý Renault Clio, nakoniec viedli k policajnému vyšetrovaniu. Udalosť sa naozaj stala ešte v januári na anglickej diaľnici A1 neďaleko Yorshire a polícia incident potvrdila. Kamión sa rútil rýchlosťou okolo 100 km/hod.

„Pokiaľ ide o zábery, sú pravé, zábery incidentu sme dostali v januári,“ citoval portál metro.co.uk nemenovaný policajný zdroj.

Na záberoch vodič kamiónu akoby vôbec nereagoval na to, že má pod predným nárazníkom malý hatchback. Vysvetlenie, že si pod autom nič nevšimol, je skutočne bizarné.

Hovorca špedičnej firmy sa k udalosti zatiaľ nevyjadril. „Všetko čo môžem povedať je, že sme si vedomí, že v januári došlo na diaľnici k incidentu. Bola tam polícia a nikto nebol zranený ani zatknutý,“ uviedol.

Video na youtube videli už státisíce užívateľov a mnohí z nich naozaj nemohli v prvej chvíli uveriť, že vodič kamióna naozaj prehliadol auto pred sebou. Vyšetrovanie pokračuje, jeho výsledok zatiaľ neoznámili. Dopravná firma však zatiaľ podľa ITN dala svojmu vodičovi voľno?

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu