Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Rodina bila a takmer vyhladovala deti, matka mala 39 kíl!

ilustračné foto
ilustračné foto

PŘEROV - Manžel, svokra a švagriná niekoľko mesiacov týrali ženu (32) a jej deti (9,12). V obci Hranice v okrese Přerov ich fyzicky trestali, škrtili a trápili hladom.

Silne podvyživená žena leží v nemocnici v Olomouci. Otec, babka a teta detí im ubližovali od novembra v byte na sídlisku. Rodina ženy sa tam prisťahovala potom, čo si už nemohla dovoliť platiť podnájom. V byte bývala predtým už otcova matka a jej dcéra. "Najskôr prišli urážky a hanlivé nadávky, neskôr vyhrážky, škrtenie a mučenie hladom," povedal pre noviny kriminalista Jaroslav Šulák.

Týraná žena údajne takmer nejedla, a keď sa k jedlu dostala, dala ho radšej svojim vyhladovaným deťom. O situácii v rodine nakoniec políciu informovala jej matka. "Žena leží v súčasnej dobe vo Fakultnej nemocnici v Olomouci a je silne podvyživená. V svojich 32 rokoch váži 39 kilogramov," dodal kriminalista.

Matku detí už polícia vypočula a v najbližších dňoch budú na polícii vypovedať obe deti i údajní páchatelia. Mužovi hrozí obvinenie z týrania osoby žijúcej v spoločnej domácnosti, prípadne i týranie zverenej osoby.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu