Štvrtok6. jún 2024, meniny má Norbert, zajtra Róbert

Premiér sa kvôli voľbám dal údajne na banány

Britský premiér Gordon Brown
Britský premiér Gordon Brown

LONDÝN - Britský premiér Gordon Brown sa rozhodol pre zdravší životný štýl, ktorý by mal posilniť jeho organizmus pred blížiacimi sa voľbami. Tie budú údajne pre jeho stranu ťažké. Maškrtenie obľúbenej čokolády vystriedali banány, ktorých zje až deväť denne, píše denník The Sun.

Za novým zdravým stravovaním je údajne manželka premiéra Sarah. Zrejme manželovi poradila, aby si obmedzením maškrtenia vylepšil figúru pred voľbami. "Premiér vždy rád niečo žul počas nekonečných schôdzí. Banány môžu byť oveľa zdravšie ako čokolády alebo šumivé nápoje, ktoré miluje," uviedol podľa agentúry AFP hovorca premiérovho úradu.

„Pravidelná konzumácia ovocia a zeleniny vedie k dobrému zdraviu a peknej pleti. Premiér vždy považoval vyváženú stravu za veľmi dôležitú," povedal.

The Sun tvrdí, že personál má každý deň nachystať do premiérovej pracovne misu banánov. Tá údajne vždy stojí na okennom parapete. Premiér si teraz dopraje čokoládovú tyčinku len, keď je pod veľkým tlakom.

Vo voľbách bude mať proti sebe mladších mužov v dobrej kondícii - Davida Camerona a Nicka Cleega. Chce preto vyzerať štíhlejšie. Začal behať a chodí do posilňovne, uviedol podľa The Sun zdroj z Downing Street.

Banány sú nízkokalorické a bohaté na vlákninu, obsahujú aj mnoho dôležitých látok, ako napríklad draslík, sodík alebo vápnik. Ale ich prílišná konzumácia môže viesť k plynatosti a častým návštevám toalety, poznamenáva denník.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu