Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Dôchodca v amoku zastrelil troch ľudí!

Policajti hliadkujúci pred domov šialeného strelca
Policajti hliadkujúci pred domov šialeného strelca (Zdroj: TASR)

SCHWALMTAL - Rodinná dráma si vyžiadala tri obete a jedného ťažko raneného. V meste Schwalmtal na západe Nemecka začal muž (72) okolo seba strieľať. Že ide o dôchodcu informoval server bild.de.

Podľa neho muž chytil amok počas nútenej exekučnej dražby bytu svojej dcéry. Server o tom informoval s odvolaním sa na výpovede vnuka podozrivého páchateľa.

Muž zastrelil troch ľudí, tvrtý skončil s ťažkými zraneniami. Dôchodcova dcéra (44) a jej exmanžel mali v byte stretnúť s dvoma právnikmi a dvoma súdnymi znalcami. Bývalý manžel sa napriek tomu na stretnutí neobjavil práve v strachu pred dôchodcom.

“Nenávidel nás, pretože sa môj otec rozišiel s mojou matkou," citoval server vnuka. "Za každú cenu chcel zabrániť tomu, aby sa byt vydražil," dodal. Nemecká stanica RTL na svojej internetovej stránke uviedla, že podozrivý páchateľ bol už aj predtým známy svojimi násilnými činmi. Nebol to prvý prípad, kedy sa muž uchýlil k násiliu, povedal pre RTL bývalý zať podozrivého. Strelec sa po svojom krvavom čine vzdal 200-člennému špeciálnemu policajnému komandu až po troch hodinách. Po podrobnostiach činu polícia doposiaľ neinformovala.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu