Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Dievčatku v lietadle zakázali plyšového maca!

(Zdroj: Profimedia)

LONDÝN - Šesťročné dievčatko si nesmelo vziať svojho plyšového medvedíka na palubu lietadla britskej nízkonákladovej leteckej spoločnosti EasyJet. Horlivá letisková úradníčka totiž pri odbavení hračku označila za batožinu naviac.

Plačúcemu dievčatku Albe Apreciado-Perisovej podľa denníku Daily Mail povedala, že medvedík Bebe je príliš veľký, než aby si ho pri lete z Glasgowa do Stanstedu mohla nechať v kabíne lietadla.

Huňatý medveď, ktorého Alba dostala ako darček, bol zabalený v igelitovej taške, ktorú úradníčka klasifikovala ako batožinu naviac. Ohromenej matke dievčatka Amparo Peris-Bordesovej povedala, že bude musieť za úschovu plyšovej hračky zaplatiť 9 libier (približne 10 eur).

Po búrlivej diskusii rozhorčená matka (38) nešťastnej dievčiny dospela k záveru, že jediný spôsob, ako medvedíka dopraviť naspäť domov do Willinghamu v grófstve Cambridgeshire, je poslať ho poštou.

"Bola som úplne šokovaná, keď povedali, že si Alba nemôže vziať hračku do lietadla," posťažovala si matka-publicistka, ktorá sa do Británie presťahovala pred niekoľkými rokmi zo Španielska. "Niesla som si cez ruku prehodený veľký nepremokavý plášť, ktorý bol omnoho väčší než medvedík, a ten som si na palubu lietadla vziať smela. Bola to ukážka totálne nedostatku zdravého sedliackeho rozumu."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu