Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Mladík zahynul pri úteku pred políciou

BRNO - Mladík, ktorý unikal pred políciou, zahynul v noci na dnes po dopravnej nehode v Brne. Vo vysokej rýchlosti nezvládol riadenie a vyletel mimo cesty. Po príchode lekárov bol v bezvedomí, zakrátko však následkom zranení podľahol. Potvrdili to dnes hovorcovia juhomoravských záchranárov a polície.

K nešťastiu došlo okolo 02:30. Krátko predtým mladík v Peugeote nezastavil v Královom Poli policajtom pri cestnej kontrole a pokúsil sa ujsť. Hliadka sa ho snažila prenasledovať, jeho útek sa však skončil tragicky.

"Nehoda sa stala naozaj v neprimeranej rýchlosti. Vodič navyše nebol pripútaný. Či mal v krvi alkohol, preukáže až pitva," uviedol Pavel Šváb z juhomoravskej policajnej správy. Vyšetrovatelia teraz zisťujú, prečo sa mladík nechcel podrobiť cestnej kontrole. V aute cestoval sám.

Záchranári našli ležať telo mimo cesty. "Muž utrpel ťažké zranenia hlavy a ďalšie početné zranenia," uviedla hovorkyňa záchranárov Barbora Zuchová. Lekári mladíka naložili do sanitky, kde po chvíli prestal dýchať. "Všetky oživovacie pokusy boli bez odozvy, ani po 30 minútach intenzívnej resuscitácie nebolo možné obnoviť základné životné funkcie," dodala hovorkyňa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu