Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Mimoriadne ohavný čin: Žena roky zneužívala syna a vnuka, sex mala aj so psom, jej manžel si všetko dokumentoval!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

ÚSTÍ NAD LABEM – Krajský súd v českom meste Ústí nad Labem prejednáva prípad dlhodobého sexuálneho zneužívanie. Žena sa mala dopustiť opakovaného zneužitia ich neplnoletého syna, zneužiť mala aj dvojmesačného vnuka a pohlavný styk mala mať aj s ich psom. Jej muž si všetky incidenty zdokumentoval na mobilný telefón.

Štátna zástupkyňa navrhla žene 10 rokov väzenia, mužovi o rok menej, informoval český idnes.cz. Záznamy, ktoré sa dostali do rúk polície boli zaistené pri domových prehliadkach. Na nich mala žena zneužívať ich desaťročného syna, ktorého orálne uspokojovala, mala s ním pohlavný styk a močila naňho. Podľa obžaloby sa jej manžel okrem nahrávania do zneužívania aj priamo zapojil.

Nočná jazda opitého Slováka v Brne (Zdroj: Facebook/Městská policie Brno, oficiální stránka)

Podľa štátnej zástupkyne Kláry Kubátovej chlapec utrpel vážny syndróm týraného dieťaťa s citovou a sociálnou depriváciou. „Osvojil si škodlivé návyky vedúce k morálnemu úpadku“, dodala. Chlapec už dovŕšil vek dospelosti, no po stránke ľudského fungovania je podľa slov zástupkyne „úplne odrovnaný“. V roku 2020 sa žena mala dopustiť aj uspokojovania ich dvojmesačného vnuka, a pohlavný styk mala aj so psom.

Žena sa napriek dôkazovým materiálom cíti nevinná. Podľa jej slov nebolo cieľom deťom ublížiť. „Sex ako taký má aj iné prínosy. Bolo to vykonané zo zdravotného a terapeutického hľadiska,“ uviedla šesťdesiatročná žena pred súdom. Dokonca tvrdila, že mala od syna informovaný súhlas, a vždy mu vysvetlili prečo je to to preňho dobré. „Na základe štúdií a iných zdrojov sme dospeli k záveru, že pri sexuálnych aktivitách vzniká veľké množstvo energie, ktorá sa dá využiť k ozdravnému účelu,“ dodala žena pred súdom.

Uviedla, že syn sa s ňou údajne nechce stýkať po tom, čo mu súd poskytol informácie zo spisu. Jej staršie deti ale podľa jej slov stoja za matkou. Zneužitie vlastného vnuka ospravedlňovala slovami, že „detský moč je nezaťažený vecami, ktoré máme my dospelí“. Preto keď mu vymieňala plienku, pre ozdravné účely jeho moč vypila. Žene aj mužovi hrozí trest odňatia slobody vo výške až dvanásť rokov. Pojednávanie má v týchto dňoch pokračovať.

Viac o téme: Ústí nad LabemVäzenieZneužívanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu