Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Brutálna VRAŽDA v ruskej reštaurácii: VIDEO Veterán z Ukrajiny zastrelil muža, potom pokračoval v jedení

Vojnový veterán z Ukrajiny Alexei isakov (40) zastrelil v reštaurácii v Petrohrade svojho obchodného partnera. Keď prišla polícia, jedol za stolom
Vojnový veterán z Ukrajiny Alexei isakov (40) zastrelil v reštaurácii v Petrohrade svojho obchodného partnera. Keď prišla polícia, jedol za stolom (Zdroj: X/Belsat in English/Ukraine Front Line)

PETROHRAD – V centre ruskej metropoly Petrohrad sa odohrala vražda, ktorá patrí do série veľmi neobvyklých. Policajné zložky nemuseli totiž po príchode na miesto činu niekoho hľadať. Vrah sedel za stolom v reštaurácii sa venoval sa svojmu jedlu, akoby sa nič nestalo. Pri vyšetrovaní sa zistilo hneď niekoľko súvislostí.

archívne video

Autentické zábery zo štvrtkového zásahu polície počas streľby v Prahe (Zdroj: Tip čitateľa)

V jednej z reštaurácii v centre Petrohradu sa spustila streľba. Útočníkom bol bývalý vojak, ktorý sa len nedávno vrátil domov z frontu na Ukrajine. Ako informuje ruský portál Fontanka, incident sa mal odohrať v reštaurácii Chabrets na Moskovskom prospekte. Bývalý muž v zbroji pôsobil pred vypuknutím vojny zrejme v nejakej spoločnosti, pretože z vyšetrovania vyplýva, že zavraždený mal voči nemu dlhy v výške sedem miliónov rubľov. 

Spor o peniaze 

Strelcom bol Alexei Isakov (40), pričom zavraždil vlastného obchodného partnera. Ten podľa Fontanky nemal súhlasiť s vyplatením čiastky, ktorú Isakov požadoval. To viedlo k sporu. Nezhody mali trvať už nejaký čas. Pri osudnom stretnutí mal dokonca zavraždený pred streľbou pri sebe časť sakových peňazí. Nebola to však suma, s ktorou strelec počítal. 

Na sociálnych sieťach sa objavilo aj video z reštaurácie. Na zábere je vidieť ako Isakov vytiahne zbraň a vystrelí na muža sediaceho oproti. Ten spadne bezvládne na podlahu, pričom Isakov vyšle ešte zblízka jednu ranu na istotu. Napriek tomu, že mohol z miesta činu ujsť, ostane sedieť pokojne za stolom a venuje sa jedlu. Vôbec nerieši, že pri stole leží človek, ktorého práve zastrelil. 

Bojoval už ako zločinec 

Po príchode polície bol Isakov okamžite zadržaný. Obvinili ho z vraždy a v súčasnej dobe čaká na verdikt súdu, ktorý mu určí výšku trestu pre odňatie slobody. Isakov už na Ukrajine bojoval ako trestanec. Vďaka Putinovej milosti putoval spoza mreží priamo na front. Pred vojnou si odpykával 3 a pol ročný trest za krádež auta či trezoru z firmy, kde pracoval.  

Viac o téme: StreľbaVraždaVeteránNezhodySpoločníkPetrohradRuská federáciaKrimiVojna na UkrajineAlexei Isakov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu