Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Šokujúci prípad! Zdrogovaný muž si odrezal penis a uši, potom polonahý behal ulicami

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Zdravotnická záchranná služba Ústeckého kraje, příspěvková organizace )

ÚSTÍ NAD LABEM - Ťažko uveriteľný prípad sa vo štvrtok odohral v susednej Českej republike. Záchranári z Ústeckého kraja boli privolaní k prípadu ťažkého zranenia, keď si muž pod vplyvom drog sám odrezal penis a uši. Podľa vlastných slov prípad zverejnili ako varovanie pred užívaním návykových látok.

"Existuje snáď tisíc dôvodov prečo neužívať drogy. My pridávame ďalšie. Naši záchranári majú za sebou čerstvú skúsenosť s netradičným poranením pacienta pravdepodobne v dôsledku amfetamínovej toxickej psychózy. Túto skúsenosť tu zdieľame ako varovanie pred užívaním návykových látok, v našom kraji najčastejšie pervitínu," uviedli českí záchranári Ústeckého kraja vo štvrtok na sociálnej sieti.

Záchranná služba zverejnila aj zápis z prípadu. Ten opisuje, že k mužovi prišla sanitka po tom, čo ju privolali policajti. Tí nahlásili, že po ulici behá polonahý muž, chová sa neštandardne a má opuchnutú tvár. No to, čo zistili na mieste, určite nečakali.

Muž mal amputované ušnice na oboch ušiach a amputovaný penis nad mieškom, no bez väčšieho krvácania. Muž si zranenie spôsobil inde, než kde ho záchranári ošetrovali. Krvácanie teda pravdepodobne už ustalo v dôsledku zrážanlivosti. Rýchlou toxikológiou u neho zistili amfetamíny a THC. Muž najskôr nechcel spolupracovať, ale nakoniec po podaní lieku začal so záchranármi kooperovať. Muž priznal, že si časti tela amputoval sám, ale nevie prečo a tvár mu opuchla potom, čo spadol. V ktorom českom meste či obci sa prípad odohral, záchranári neuviedli.

Viac o téme: ČeskoPenisZdrogovaný muž
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu