Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Krutá pomsta: Manželka odrezala svojmu mužovi penis! Dôvod vás zaskočí...TOTO prehnal

(Zdroj: Getty Images)

ATIBAIA – Nezhody a hádky medzi manželmi sa riešia všetkými možnými prípadmi. Tento však patrí do kategórie kruté. Na druhej strane, manžel sa dopustil prehrešku, ktorý je neodpustiteľný. Mnohé ženy by sa po odhalení jeho zverstiev zrejme nervovo zrútili. Táto to spravila po svojom.

archívne video

Muž v električke vytiahol na deti revolver (Zdroj: Facebook/Policie České republiky)

Manželský pár z mesta Atibaia, neďaleko brazílskeho Sao Paula, postihol incident, ktorému predchádzala nevera. Manžel mal podviesť svoju polovičku s vlastnou neterou, ktorá má len 15 rokov. Keď sa to dozvedela jeho manželka (34), spravila jediné, čo jej napadlo – v amoku chytila žiletku a odrezala svojmu manželovi pohlavný úd. 

Odfotila a spláchla  

Následne odrezanú časť mužovho tela údajne odfotila a spláchla do záchoda. Na polícii sa útočníčka vyjadrila, že toto zmrzačenie vykonala po tom, ako sa dozvedela, že ju manžel podviedol s neterou. Mená všetkých účastníkov incidentu neboli zverejnené z dôvodu vyšetrovania. 

Sama sa priznala

Útoku zo strany ženy mal predchádzať návrh na výstredný sex. Manželka priviazala svojej polovičke nohy a ruky k posteli. Následne vytiahla žiletku a začala rezať. Odrezanú časť odfotila a spláchla. Polícii sa prišla sama priznať. Na stanicu prišla s bratom. "Dobrý deň, prišla som sa udať, pretože som odrezala svojmu manželovi penis." Na otázku prečo ho potom spláchla v záchode odpovedala nasledovne: "Nechcela som riskovať, že si ho prišije naspäť."

Po nahlásení incidentu polícia ihneď vyslala zložky na miesto činu. Nemenovaného manžela (39) našli živého a previezli ho do nemocnice. Jeho súčasný stav nie je známy. Napriek nevere a konaniu počas amoku, bolo voči žene vznesené obvinenie z pokusu o vraždu. Keďže v Brazílii končí hranica maloletosti dovŕšením 14-tich rokov, polícia zisťovala iba vzťah medzi manželom a jeho neterou. Akt sa mal stať, keď mala neter už 15. 
 

Viac o téme: HádkaManželiaŽiletkaPenisNevera BrazíliaSao PauloKrimi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu