Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zvrhlá učiteľka mala sex so žiakmi: Jeden mal len 13 rokov, hrozí jej brutálny trest! Šialené, ako ich zvádzala

Cassidy Kraus mala mať sex so svojimi žiakmi.
Cassidy Kraus mala mať sex so svojimi žiakmi. (Zdroj: Facebook/Cassidy Kraus)

WASHINGTON - Učiteľka z USA môže stráviť za mrežami až 31 rokov. Je obvinená zo sexuálnych vzťahov s tromi svojimi študentmi. Najmladší z nich mal len 13 rokov.

V USA bola zatknutá 24-ročná učiteľka Cassidy Sue Kraus z Iowy a obvinená z údajného nevhodného správania sa k niekoľkým žiakom. Ako uvádza Sun, najprv poslala nahé obrázky trom svojim študentom pomocou aplikácie Snapchat a potom s nimi údajne mala sexuálne vzťahy. Najmladšie z postihnutých detí malo údajne len 13 rokov.

archívne video

Pravdivé príbehy: S manželom žijeme v celibáte

Mladej učiteľke hrozí prísny trest za sexuálny vzťah s tromi žiakmi

Cassidy Sue Kraus bola pozastavená práca na strednej škole IKM-Manning a polícia ju začala vyšetrovať. Teraz je obvinená z niekoľkých bodov vrátane sexuálneho zneužívania a zdieľania obscénneho obsahu s maloletými.

Ako uvádza Sun, zaplatila kauciu 10 000 dolárov (necelých 9 400 eur) a potom bola dočasne prepustená. Očakáva sa, že verdikt padne tento týždeň. Pre učiteľku to môže znamenať 31 rokov väzenia. K tomu by musela zaplatiť pokutu 41 000 dolárov (takmer 38 800 eur). Podľa jej facebookovej stránky oslávila svadbu v júli tohto roku.

Viac o téme: SexŽiaciUčiteľkaCassidy Kraus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu