Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Obľúbený premiér pobúril správaním v parlamente: Kontroverzné VIDEO... čo to robí s jazykom?!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: X/The Post Millennial)

OTTAWA - Kanadský premiér Justin Trudeau už nejaký ten týždeň čelí kritike za svoje správanie v Dolnej snemovni. Na jeho predsedu totiž žmurkol a vyplazil jazyk. Podľa mnohých užívateľov to bolo vrcholne nevhodné a neslušné.

archívne video

Ódor zazmätkoval ako Fantozzi a spôsobil trapas: Čo to, čo to, pán premiér? (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Na videu, ktoré obletelo sociálne siete, vidno, ako predseda dolnej komory kanadského parlamentu Greg Fergus predstavuje Trudeaua ako "váženého premiéra". Trudeau sa rozhodol zavtipkovať a Fergusa doplnil slovami "veľmi vážený". Potom na neho žmurkol a vyplazil jazyk. 

Mnohých ľudí to nenechalo chladnými a vyjadrili rozhorčenie nad takýmto správaním. "Povedzte mi, Justin Trudeau, predseda Liberálnej strany, je toto správanie akceptovateľné v parlamente zo strany premiéra? Načo to žmurknutie a ten jazyk? Toto je zlý vtip," napísal jeden užívateľ. "Pozrite na ten hnusný jašterí jazyk, ako ho vyplazuje," podotkla ďalšia osoba. 

Kanadský premiér Justin Trudeau
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TASR/Frank Gunn /The Canadian Press via AP)

Greg Fergus sa stal historicky prvým Kanaďanom tmavej pleti, ktorý predsedá Dolnej snemovni. Stalo sa tak po tom, ako z tohto postu rezignoval Anthony Rota z dôvodu kontroverzie, ktorú spôsobil oslavovaním muža s nacistickou minulosťou. Fergus bol zvolený v tajnom hlasovaní. 

Viac o téme: KanadaJustin TrudeauGreg Fergus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu