Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Zvrat v prípade vraždy Slovenky v Nemecku: Súdna pitva odhalila, ako zomrela

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

MALCHOW - Krutý čin v Malchowe (Meklenbursko-Predpomoransko): V pondelok 22. augusta večer sa stala obeťou vraždy 41-ročná Slovenka. Teraz boli zverejnené výsledky súdnej pitvy, ktoré definitívne potvrdili, na čo žena zomrela.

Podozrivý páchateľ, 37-ročný Poliak, ešte v ten večer nahlásil polícii, že žena je v byte mŕtva. "Pri prehliadke bytu policajti našli ženu bez života so známkami vonkajšieho násilia," uviedol deň po náleze tela hovorca polície. Podozrivého zadržali.

archívne video

Pátranie po tele zavraždenej Katariny M. (†48) na hladine Slapskej priehrady (Zdroj: Facebook/Policie České republiky)

Na určenie presnej príčiny smrti bola nariadená pitva. Vyšetrovania sa ujal Inšpektorát kriminálnej polície v Neubrandenburgu a Úrad verejného prokurátora v Neubrandenburgu, informoval v tom čase Bild.

Výsledky pitvy sú známe

Po tom, čo bola pred štyrmi týždňami v Malchowe zabitá žena, je teraz zrejme presná príčina smrti objasnená. Podľa teraz dostupnej správy pitva na oddelení súdneho lekárstva v Greifswalde preukázala, že bodná rana viedla k poškodeniu tkaniva a orgánov, čo napokon spôsobilo smrť obete, ktorá pochádzala zo Slovenska. V pondelok to na požiadanie objasnila hovorkyňa prokuratúry v Neubrandenburgu, píše nordkurier.de.

Ženu našli policajti mŕtvu v jej byte nad talianskou reštauráciou na Malchower Damm 22. augusta. 37-ročný muž z Poľska sa predtým sám prihlásil na polícii a povedal, že ženu zabil. Zostáva vo väzbe. V súčasnosti prebieha vyšetrovanie. Kedy sa môže začať trestné pojednávanie, sa podľa prokuratúry zatiaľ nedá predpovedať.

Viac o téme: VraždaBodnutie nožomNemeckoSlovenkaPoliakMalchow
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu