Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Sexuálny škandál na škole: Učiteľka spala s tromi žiakmi, s jedným má dieťa! Šialené odškodné

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

WASHINGTON - Učiteľka angličtiny v USA sa priznala, že mala sex s tromi neplnoletými žiakmi. Celkovo majú obete dostať odškodné 8,25 milióna dolárov (asi 7,7 milióna eur).

CBS News uvádza, že Laura Whitehurstová, učiteľka angličtiny a futbalová trénerka na strednej škole Redlands v Kalifornii, sa priznala k sexu s tromi zo svojich neplnoletých študentov.

archívne video

Pokus o znásilnenie v pražskom metre: Pritlačil sa k žene, vyhrnul jej šaty a... to je hrozné! (Zdroj: Polícia ČR)

Laura Whitehurstová rok sexovala so 16-ročným študentom a v roku 2014 porodila ich spoločné dieťa.

Ďalšia obeť mala 14 rokov, keď ho učiteľka angličtiny začala obťažovať a sexuálne zneužívať v triede a postupne aj vo svojom byte. S týmto chlapcom sa podľa vlastných vyjadrení vyspala celkovo desať až 15-krát.

Pred svojím priznaním v šiestich prípadoch bola Laura Whitehurstová obvinená zo 41 prípadov sexuálneho zneužívania a jedného orálneho sexu s maloletým.

Dohoda teraz stanovuje, že školský obvod odškodní obete zneužívania spolu 8,25 milióna amerických dolárov (asi 7,7 milióna eur).

Ďalšie podrobnosti neboli pôvodne známe, uvádza „CBS News“. Hovorkyňa školského obvodu Christine Stephensová uviedla len to, že urovnanie medzi školským obvodom a obeťami podlieha dohodám o mlčanlivosti.


 

Viac o téme: ŠkolákUčiteľkaSexuálne zneužívanieUSA
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu