Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Obrovská rodinná tragédia: Štvorročné dvojčatá sa zadusili v škatuli na hračky! Mama opísala tú hrôzu na sociálnej sieti

Kellan a Aurora boli šťastné deti. Zobraziť galériu (3)
Kellan a Aurora boli šťastné deti. (Zdroj: GoFundMe)

JACKSONVILLE - Rodičia Sadie Myersová a Don Starr prišli o svoje štvorročné dvojčatá pri neuveriteľnej tragédii: Aurora a Kellan sa udusili v krabici s hračkami. Matka štyroch detí zdieľala svoj tragický príbeh na Facebooku.

Je to strašná predstava nájsť svoje deti mŕtve. Presne to zažila mama z USA. Pri nehode prišla o svoje štvorročné dvojčatá. Ležiac bez života v drevenej truhlici s hračkami ich našiel jeden zo starších bratov.

archívne video

Muž zhorel zaživa v kontajneri na elektroodpad (Zdroj: Facebook/Krimi Plzeň)

V piatok1. septembra bola Sadie v práci a jej manžel Don uložil dvojičky Auroru a Kellana a ich dvoch starších bratov do postele. „Keď som sa po pár hodinách vrátila z práce, skontrolovala som deti ako zvyčajne, aby som sa uistila, že spia. Potom som sa navečerala a išla spať,“ napísala Myersová vo svojom príspevku.

 

Warning: Heavy Subject Matter… Not many will know the pain of losing two children at the same time and losing them in a...

Posted by Sadie Myers on Sunday, September 3, 2023

Kým rodina spala, dve deti sa zrejme zobudili a chceli sa hrať vo svojej detskej izbe. Podľa matky to robili často. Ale tentoraz bolo všetko inak. Dvojičky sa rozhodli ľahnúť si do škatule na hračky z cédrového dreva. „V určitom momente spánku sa jeden z nich musel vo sne pohnúť alebo kopol, čo spôsobilo zatvorenie veka na starej drevenej cédrovej truhlici,“ pokračuje zronená matka. A varuje všetkých rodičov: "Niečo, čo som nevedela - a som si istá, že to nevie ani veľa ďalších ľudí - je, že väčšina drevených truhlíc na hračky, keď sú zatvorené, je VZDUCHOTESNÁ a tiež zvukotesná."

Kým dvojčatá spali, v priebehu niekoľkých hodín im došiel kyslík a zomreli. „Ani nevedeli, že sa to deje. Nenastalo žiadne náhle zalapanie po dychu, bol to veľmi pomalý prechod zo spánku do smrti,“ vysvetlila Myersová.

Obrovská rodinná tragédia: Štvorročné
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: GoFundMe)

Mŕtve dvojičky objavil brat

Až na druhý deň ráno, keď rodičia nevedeli nájsť Auroru a Kellana v postieľkach, vypukla panika. Štvorročné deti hľadala všade celá rodina. Jeden zo starších bratov ich konečne zbadal: „Axton zakričal: ‚Mami, našiel som ich! Sú takí hlúpi, že spia v škatuli s hračkami,´“ spomína Myersová. Chlapec si myslel, že jeho súrodenci spia.

No keď sa rodičia vybehli pozrieť hore, úľava netrvala dlho. „V priebehu niekoľkých sekúnd som vedela, že niečo nie je v poriadku. A tiež som si rýchlo uvedomila, že už je neskoro... Nedáva mi to žiadny zmysel a nikdy nebude... Dúfam, že (...) ak máte takú škatuľu, okamžite ju zničte!"

Obrovská rodinná tragédia: Štvorročné
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: GoFundMe)

Po tragédii Myersovej sestra Deanna založila účet na GoFundMe. Desiatky súcitných ľudí darovali rodine z Floridy už tisíce dolárov. Teta dvojčiat povedala, že Sadie a Don tvrdo pracovali, aby im zabezpečili plnohodnotný život. „Obaja mali prácu na plný úväzok, jeden ráno a druhý večer, takže nikdy nemuseli nechávať deti samé s opatrovateľkou,“ píše na darcovskej platforme.

Viac o téme: UdusenieDvojčatáAuroraKellanKrabica na hračky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu