Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Chcel sa len zabaviť v nočnom klube: Oslava skončila tragédiou! Svojho malého syna už nikdy neobjíme

Veselý a plný života s krásnou manželkou Zobraziť galériu (3)
Veselý a plný života s krásnou manželkou

CYPRUS - Pred nočným klubom na Cypre sa zhromaždila skupinka nariekajúcich ľudí. Len pred pár hodinami v tomto klube ich príbuzný oslavoval radosť zo života, zo syna, z manželky. Stačilo pár minút a všetko bolo zrazu inak. Po hádke skončil muž zaliaty krvou a nebolo mu už pomoci.

Vyhadzovači pred istým nočným klubom na Cypre na  smrť dobili Brita, ktorý sa tu chcel zabaviť.  29-ročný Huseyin Mavideniz, občan Veľkej Británie, zomrel po útoku vo štvrtok skoro ráno pred klubom v Iskele na severnom Cypre. Uviedli to miestne médiá s odvolaním sa na políciu. Klubová ochranka ho údajne niekoľkokrát udrela do hlavy. Potom ho rýchlo previezli do štátnej nemocnice vo Famaguste, ale tam ho lekári, žiaľ, vyhlásili za mŕtveho.

Chcel sa len zabaviť
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB Hospital Famagusta)

Krátko po tom, čo Mavideniza doviezli do zdravotného strediska, objavila sa tam skupina mužov a spôsobili zmätok tým, že rozbili okná na pohotovosti v nemocnici kladivom, uvádzajú miestne správy. Bezprostredne nebolo jasné, kto to bol a prečo zaútočili na nemocnicu. Cyperská tlač uviedla, že Mavideniz sa okolo 3.30 pohádal s istým 26-ročným mužom pred barom „Breeze“ v meste Trikomo. 26-ročného muža, ktorého meno nezverejnili, zatkla polícia. V súvislosti s incidentom stále pátrajú po inom mužovi, ktorý mal byť tiež prítomný.

Chcel sa len zabaviť
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB H. M.)

Zástupca hlavného lekára štátnej nemocnice vo Famaguste doktor Eyüp Göksu uviedol: „Keď ho doviezli do nemocnice, skonštatovali sme smrť. Polícia to momentálne vyšetruje. Podrobné informácie poskytujú naši službukonajúci lekári.“ Huseyin bol údajne v krajine so svojím otcom, ktorý sa podrobuje špecifickej liečbe. Syn sa chcel len zabaviť. Vyšetrovanie brutálnej kauzy pokračuje.

Viac o téme: SmrťNočný klubútok Huseyin Mavideniz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu