Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Nechutné zverstvá v krčme: Muž po bitke všetkým pripomenul Mika Tysona, došlo až na odhryznutie ucha!

Po krčmovej bitke si mnohí spomenuli na Mika Tysona.
Po krčmovej bitke si mnohí spomenuli na Mika Tysona. (Zdroj: YouTube/BoxingNews, Gettyimages.com)

BERLÍN - V nemeckom meste Überlingen sa v sobotu skoro ráno strhla divoká bitka. Potom, čo sa dvaja silne opití súperi pustili do „súboja“ na zemi, došlo k hrubému útoku, ktorý vyvoláva spomienky na jeden z boxerských zápasov Mikea Tysona.

Dôvod divokej bitky medzi 33-ročným a jeho 28-ročným protivníkom v sobotu ráno je podľa nemeckej polície stále nejasný a je predmetom vyšetrovania. Faktom však je, že obaja muži sa pred pohostinstvom napadli a zranili sa.

archívne video

Mladíci sa hazardnou jazdou a vandalizmom chválili na internete (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky )

Nakoniec sa silne opitá bitkárska dvojica vybrala do „súboja“ na parkete – a tam došlo k neuveriteľnému uhryznutiu. 33-ročný "odhryzol" časť ucha svojho súpera. Obeť potom musela byť hospitalizovaná v nemocnici.

Po stopách Mikea Tysona

Tento incident vyvoláva spomienky na legendárny boxerský zápas v ťažkej váhe medzi Mikeom Tysonom a Evanderom Holyfieldom z 28. júna 1997. Vtedy škandálmi opradený boxer Tyson odhryzol svojmu súperovi v treťom kole súboja na svetovom šampionáte 1,5 centimetrovú časť pravého ucha a bol preto diskvalifikovaný. Nie je jasné, či bol útočník z Überlingenu inšpirovaný Tysonovým činom: Koniec koncov mal vtedy len sedem rokov.

Viac o téme: KrčmaBitkaUchoNemeckoMike Tyson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu