Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Strašidelný diel Simpsonovcov: Nehodu ponorky predpovedali už pred siedmimi rokmi! Náhoda či tušenie?

Simpsonovci predpovedali nehodu ponorky Zobraziť galériu (4)
Simpsonovci predpovedali nehodu ponorky

BOSTON - V epizóde z roku 2016 sa Simpsonovci vydali na desivú podmorskú expedíciu a Homerova ponorka uviazla v koralovej jaskyni. Pripomenutie tohto dielu vyvolalo v mnohých pocit zdesenia.

Fanúšokovia Simpsonovcov sú presvedčení, že ich obľúbený seriál opäť raz predpovedal budúcnosť. Tentoraz ide o časť, kde Homerova ponorka uviazla v koralovom útese a dochádza jej kyslík.

Vyhliadková plavba po Dubaji (Zdroj: Dromedar / Pavol Urbánek)

Ponorka Titan veľkosti minivanu, ktorá sa v nedeľu vybrala na cestu k troskám Titanicu, mala 96 hodín núdzového kyslíka a predpokladá sa, že sa jej už dýchateľný vzduch minul. Epizóda seriálu z roku 2016 ukázala, že Homer Simpson sa opäť stretol so svojím dávno strateným otcom Masonom a vydali sa na výlet za pokladom pod vodou.

V klipe zdieľanom na internete Mason oznámil členom materskej lode: „Dnes som plný radosti, hľadám poklad so svojím dávno strateným synom. Tieto vody obsahujú niektoré z najúžasnejších tvorov matky prírody." Dvojica otec a syn išli každý v svojej ponorke, aby našli potopenú loď. Neskôr na ich ceste sa Homer nejako stratil a pomýlil si svietiacu rybu so svojím otcom.

Strašidelný diel Simpsonovcov: Nehodu
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Twitter)

Sledoval rybu a uviazol v koralovom útese. Pri zúfalej snahe vymanévrovať cestu von, ovládací panel zablikal varovným signálom „nízky kyslík“. Homer spanikáril, keď sa nápis zmenil na červený znak „kyslík sa minul“. V ponorke stratil vedomie, ale našťastie ho našli a o tri dni neskôr sa prebudil z kómy v nemocnici.

Strašidelný diel Simpsonovcov: Nehodu
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Diváci mali pri sledovaní obnoveného klipu strašidelný pocit. Jeden podľa Daily Star povedal: "Moja myseľ je práve teraz úplne otrasená. Simpsonovci sú takí prorockí." Ďalší napísal: "Nie je to presne to isté, ale dosť podobné!" Nie je to prvýkrát, čo Simpsonovci predpovedali skutočné udalosti, vrátane prezidentského úradu Donalda Trumpa a pandémie koronavírusu.

Viac o téme: PonorkaStratenáSimpsonovciTitanTitanik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu