Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Unikli šokujúce zábery! Letisko zamorené myšami: FUJ to je hnus, a ešte sa tam lieta aj z Bratislavy

Zamestnanci spoločnosti Ryanair majú problémy s myšami. Zobraziť galériu (3)
Zamestnanci spoločnosti Ryanair majú problémy s myšami. (Zdroj: Manchester Evening News, screenshot)

MANCHESTER - Zamestnanci Ryanairu zostali znechutení po tom, čo "masové zamorenie" myšami začalo spôsobovať zmätok v ich služobnej miestnosti na letisku v Manchestri, pričom sa predpokladá, že postihnutých bolo 500 zamestnancov.

Jeden člen personálu, ktorý si neželal byť menovaný, povedal pre Liverpool Echo: „Stúpajú ľuďom po nohách a behajú okolo našich nôh. Jedna z nich včera skočila mojej kolegyni na rameno, keď spala. Skáču po nás všade. V podstate sme pre nich ako ihrisko."

To je luxus: Aerolinky Qantas predstavili lietadlo na najdlhšie komerčné lety (Zdroj: Qantas)

Nemenovaný člen personálu uviedol, že „hromadné zamorenie“ sa začalo v septembri 2022. Zamestnanci v tom čase nahlásili problém spoločnosti Ryanair aj spoločnosti Manchester Airports Group. Letisko však uviedlo, že o tomto probléme nevedeli až do decembra, keď bol privolaný kontrolór škodcov.

Zdá sa však, že problém pretrváva a zamestnanec hovorí, že on a jeho kolegovia teraz denne hlásia problém spoločnosti Ryanair aj letisku Manchester.

„Teraz to začína byť oveľa horšie. Momentálne sme videli päť (myší), ale keď je v miestnosti ticho, môžete počuť, ako všetky behajú nad nami, škriabu po stenách a strope. Došlo to do bodu, keď odmietame sedieť v miestnosti, je to čoraz horšie,“ dodal. "Každý deň sme o tom posielali upozornenia spoločnosti Ryanair, ako aj letisku v Manchestri."

Unikli šokujúce zábery! Letisko
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Manchester Evening News, screenshot)

Povedal, že minulý týždeň poslali ďalšieho deratizátora, ale nastražili len tri pasce a povedal, že "nemôže nič urobiť", keďže myši sa množili tak rýchlo. "V Manchestri je 500 palubných členov posádok a všetci sme znechutení," pokračoval.

"Ľudia sa boja hlodavcov. Dievča malo záchvat úzkosti a začína sa to vymykať kontrole. Ľudia prichádzajú s pocitom úzkosti. Niekoľkokrát denne sme sa sťažovali nielen ja, ale aj ostatní členovia posádky. Jednému dievčaťu zavolali z vedenia, že je to vyriešené - a na druhý deň na ňu skočila myš," hovorí zamestnanec.

Unikli šokujúce zábery! Letisko
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Manchester Evening News, screenshot)

"Palubný personál v Manchestri je už chorý z toho, že ich nikto nepočúva a chceme, aby sa s tým teraz niečo urobilo, najmä na mieste, kde posádka musí jesť."

Hovorca letiska v Manchestri pre Liverpool Echo povedal: "Sme si vedomí problému so škodcami v oblasti spoločenskej miestnosti, ktorú používa Ryanair. Spolupracujeme s leteckou spoločnosťou a vymenovali sme špecialistov na kontrolu škodcov, aby sme to čo najrýchlejšie vyriešili."

Viac o téme: LetiskoMyšiRyanairManchester
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu