Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Ohavný čin: Polícia objavila v obľúbenom parku časti ženského tela! Detaily naháňajú zimomriavky

Ilustračná FOTO: Vražda/ Miesto činu
Ilustračná FOTO: Vražda/ Miesto činu (Zdroj: Getty Iamges)

PARÍŽ – V obľúbenom parížskom parku našli v pondelok v nočných hodinách prvú časť tela ženy, v utorok dopoludnia ďalšie. Ohavný čin, naháňa ľuďom strach, pretože vražda sa stala opäť v 19. okrese, ktorým otriasol prípad mladej 12-ročnej Loly. Jej hlavu spolu s torzom našli v odľahlej zalesnenej oblasti, ktorá je obľúbená medzi rodinami a bežcami.

Park Buttes-Chaumont na severovýchode mesta je jedným z najobľúbenejších miest na trávenie voľného času pre obyvateľov Paríža. Policajti a zamestnanci parku však v pondelok v noci objavili časť panvy ženy v plastovej taške a nasledujúce ráno objavili ďalšie časti tela ženy, vrátane hlavy. Podľa dostupných informácií by mohlo ísť o ženu z Európy.

Hrôzostrašná tragická nehoda v Košiciach: O život prišli traja ľudia (Zdroj: FB)

„Mŕtvola nebola v stave hniloby, čo zrejme svedčí o nedávnej smrti,“ informovala miestna polícia. Údajne mala oblečené modré džínsy s kvetinovým vzorom.  Podľa francúzskeho The Parisien sa o niekoľko hodín našla pod hromadou lístia aj spodná časť trupu ženy. Časti tela boli nájdené v blízkosti nepoužívanej železničnej trate, ktorá je zvyčajne navštevovaná zamestnancami parku.

Polícia teraz začala s vyšetrovaním vraždy a park bol podľa Françoisa Dagnauda, starostu 19. obvodu, kde k nálezu došlo, uzavretý. V priestore prebieha veľká pátracia akcia a privolaný bol aj potápačský tím, aby prehľadal jazero v parku. Buttes-Chaumont Park je piaty najväčší park vo francúzskom hlavnom meste s rozlohou 24,7 hektára.

Viac o téme: VraždaParíž19.okresButtes-Chaumont
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu