Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Ruské striptérky sa z mobilizácie mužov tešia: Zostali tí, čo sa k nim vedia správať!

(Zdroj: Twitter/ChrisO_wiki; SITA )

MOSKVA – Vojna na Ukrajine síce najskôr pripravila striptízové bary o časť príjmov, no údajne priniesla so sebou aj pozitíva. Jedna z tanečníc sa priznala, že hoci im ubudlo zákazníkov, zostali tí, ktorí sa k nim vedia správať.

Podľa informácii z ruského telegramu a ruského nezávislého mediálneho kolektívu SOTA je situácia s moskovskými striptízovými barmi komplikovanejšia. Pokles zákazníkov zaznamenali už vo februári 2022, keď začala invázia a druhýkrát po mobilizácii mužov v septembri.

Boje v Bahmute (Zdroj: Facebook/General Staff of Armed Forces of Ukraine)

SOTA vyspovedala aj jednu z tanečníc prestížneho baru v Moskve. Podľa nej prestali do barov chodiť nepríjemní klienti, pretože tí sú teraz na fronte: „tí najväčší grobiani bojujú vo vojne.“ Mnohokrát sa im stalo, že prišli muži tesne pred narukovaním so slovami: "Teraz nám zatancujte, zajtra odchádzame na front." Majiteľ jedného zo striptízových klubov priznal, že od septembra im klesla návštevnosť približne o 60%. No napriek tomu sa u nich teraz o zamestnanie uchádzajú aj staršie ženy, a tie, ktorých muži boli odvedení do vojny alebo stratili zamestnanie. Zamestnávatelia sa tomu nebránia, práve naopak, tieto ženy uprednostňujú, lebo vedia, že musia nakŕmiť svoje vlastné deti.

Aj keď návštevnosť prestížneho moskovského striptízového baru sa zvyšuje s prílevom nových zákazníkov, zatiaľ nie je jasné, ako sa podnikom bude dariť ďalej, lebo najväčšou klientelou boli bohatí Rusi a úradníci, ktorí si zvyčajne návštevu baru mohli dovoliť. Tí však odišli žiť do zahraničia, uviedol majiteľ podniku pre ruský telegram.  

Viac o téme: VojnaStriptízMobilizáciaRuskoUkrajina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu